Thailand - Dag 6

Största delen av denna tisdag har spenderats i Patong, (eller kartong som morfar säger, haha) som ligger ca 1,5 mil från Kamala. Patong är en av phukets största städer och är väl lite som en dröm för shoppingälskare. Först och främst är där ett jättestort shoppingcenter som heter Jungceylon som består av 2 st, 3-våningshus fulla med affärer.

Så där blev det lite inhandlat… Ett par ”klack-skor” till balen 60 kr, ett par gladiatorsandaler 130 kr, en kjol 150 kr, ett par shorts 40 kr, en t-shirt till tim 40 kr och ett par billabong-shorts för 75 kr. Alltihopa för under 500-lappen. En ganska billig shoppingdag faktiskt. Eller vad säger ni?
Sen finns det ju massor av affärer ute på gatorna fulla med allt man kan tänka sig, men det är alldeles för varmt på dagarna för att orka med att gå där. Och på kvällarna är det ju läggdags vid 9….

Efter en lång dag i Patong tog vi en tuktuk eller toggen, som morfar säger, (ja, han har ett eget språk, haha), tillbaka till kamala för att hämta min balklänning. Men jag var inte riktigt nöjd med den så han ska fixa lite småändringar och så är den förhoppningsvis färdig på torsdag. Det får man ju hoppas i alla fall för på fredag åker skräddaren, som är indisk och har en svensk fru fall någon vill veta, till Sverige på en liten visit.

Ikväll blir det tidig läggdags, ska upp vid halv 7 imorgon för vi ska på ”utflyckt” så att säga. Så, Good night!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0