Ny sak varje dag

Igår natt bestämde jag & cilla oss för att vi ska försöka lära oss en ny sak varje dag... Okej, det kan bli ganska svårt. Vi är redan sjukt smarta och kan det mesta, hehehe, men nånting nytt borde vi väl i alla fall kunna lära oss varje dag..

Det behöver inte va nått inom jobbet, utan det kan va vad som helst..

Men idag lärde jag mig i alla fall hur man byter sopkärl på jobbet. (Ja, jag har jobbat på donken mer än ett år utan att veta hur man gör det) Jesper erbjöd sig först att göra det eftersom han visste hur man gjorde, och vanligtvis hade jag låtit honom göra det. Men idag sa jag istället till att jag ville lära mig, och vips... 
Nu kan jag pressa sopor för fullt i fortsättningen utan att det behöver bli fullt!

Cilla lärde sig hur man bytar ketchup. Och jag är den stolta läraren! mohaha.

Tisdag

Idag känner jag mig lite sådär halvt överkörd. Har ont i hela kroppen och är sjukt trött. Det är jobbigt att jobba minnsan!
Dock kan det ju även bero på att natten spenderades med min fru.. grrrr. hehehe.

Imorse hade jag ställt klockan på 11 och hade tänkt vara duktig och gå upp.. Men den ringde visst aldrig (säger vi) så istället vaknade jag vid 1. Lagom sådär ja! Men jag hade i alla fall inte lika många timmar kvar att fördriva ensam i Cillas lägenhet innan det var dags att jobba..

Innan jobbet blev det i alla fall ett stopp hos frisören. Jag vet absolut inte vart i halmstad man ska klippa sig så jag gick in till första bästa, (okej, efter maj-britts damfrisering utanför cilla då) och bad om en klippning. Och en 40 minuter senare kom jag ut som en helt ny människa. Eller, jag såg i alla fall ut som en ny människa. Frisören var en noggran turkisk man och han köttade som fan i mitt hår. Nu är det.. KORT! Alltså, riktigt kort. Men men, det växer ju ut. Och några centimer längre bara så blir det nog skitbra!

Efter friseringen sprang jag inom lindex med och skulle byta en bh jag köpte igår. Råkade fastna lite på bikini-avdelningen också och kom där ifrån med två nya biknis och ett par trosor för 139 spänn. Jag måste säga att jag är ganska bra på att fynda minnsan! Nu är jag i alla fall nästan helt redo för Alanya. Hade ju inte varit fel med en kropp som kanske också va det, men vafan! Mat är gott. hohoho.

Kvällen spenderades som sagt på jobbet. 17-22. Och även idag var det riktigt kul att jobba. Förutom när jag gick hem 20 minuter tidigare för att hinna med min buss och Peter blev riktigt sur. På riktigt. Det va inte kul. Men, jag tycker faktiskt jag kunde förtjäna det efter att jag stanna över 20 minuter igår och stängde lobbyn. sådeså!

Just nu känner jag mig lite sådär halvt överkörd. Har ont i hela kroppen och är sjukt trött. Det är jobbigt att jobba minnsan! Så nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på nån film innan det är dags att sova!

Måndag

Dagen idag har bestått av shopping och jobb.  En ganksa bra kombination. Man slipper liksom må dåligt över att man handlar upp alla pengar när man vet att man ska gå och jobba sen, och man slipper va ledsen över att man ska jobba när man vet att man kan handla ännu mera sen. mohaha.

Träffade i alla fall Jossan & Jessi i stan och det blev det lite alanya-shopping.Tre par shorts och en tröja som jag komer glida runder i där nere i, i 14 STEKHETA dagar. Fan vad jag längtar nu alltså!

Kvällen spenderades på jobbet. 17-00. Det var riktigt roligt att jobba igår och tiden gick galet fort. Det bästa va när jag ställer mig och skriker "ååååh SOPA!" till Cilla när hon står och sopar, sådär som dom gör i hipphipp. Bara det att jag tar typ i allt vad jag kan, och jag är förvånad om det va någon på restaurangen som inte hörde det, hahah.

Det är sånna dagar som gör att jag fortfarande jobbar kvar. Visst att det kan va ett helvete ibland, men samtidigt så är det sjukt kul ibland!
Dessutom vet jag tre personer som är skylldig mig en rikitgt stor tjänst nu. var! Ska bara tänka ut nått riktigt bra först! mohaha.

Natten spenderades med min  fruga. Vi busade, pratade och skrattade som vanligt. Tror inte vi somnade för ens vid 4 nån gång... heheh.

Söndag

För er som hann läsa gårdagens inlägg innan jag ändrade förstår ju självklart att jag menade lördag och inte fredag som jag skrev. Det är lätt hänt att det blir fel när man är lite trött..

Idag är det i alla fall SÖNDAG. Jag sov till halv 3. En partynatt + en hel helgs nattjobb tar på krafterna kan jag lova.
Söndagskvällen har bestått av pizza och sen har jag sovit några timmar till, så nu är jag pigg och glad. Lagom tills man ska gå och lägga sig. bra!

Just nu sitter jag med färg i håret, och hoppas på en lyckad färgning av min utväxt som inte är så blond som jag gärna önskat att den var... men men, vi ska väl se om det kan bli nån ändring på det nu.

Innan idag när jag va på konsum fick jag nått ryck och köpte den första Harry Potter filmen. Nu tänkte jag göra en lite små-genant bekänelse... Jag har aldrig sett en Harry Potter film. Så, nu va det sagt, haha. Jag tror inte det finns en människa mer på detta runda klot som aldrig sett en Harry Potter film, och det känns ju lite sådär att vara ensam om det.
Så ja, när färgen är urtvättad ska jag krypa ner i sängen med marabous sommarchoklad och se den första filmen.
Jag hoppas innerligt för alla ers skull att den är lika bra som den sägs och värd att titta på! Och vem vet, isåfall kankse jag kan tänka mig att även kolla på dom 5 andra filmerna...

Fan!

Fan. Det va ju såhär det INTE skulle bli. Jag måste vara världens svagaste människa. Jag kan inte ens stå emot mig själv och mina egna beslut, då är det illa.

Jag vet ju till och med hur det här kommer sluta. Jag kommer bli sårad. Igen. Och ändå kan jag inte stå emot. Fan.






Lördagskväll

Lördagskvällen har hitills bestått av grillning med la familla + diverse morbröder och mostrar och sen dansmatte-dansning med mina bröder. Isac är en jävel på att dansa och vinner hela tiden, trots alla mina vilda partynätter ute på dansgolven.

Men nu jäklar är det singstar som gäller, I'm gonna kick their ass!

I natt väntar jobb. 01-04. Jag vet inte hur jag ska komma hem. Men det löser väl sig!


En gammal bild på mig & Isac (Det är därför vi ser ut som vi gör)

bilder






Fiesta!

Torsdagkväll, fyra glada tjejer och partyhumöret var på topp! Staden var planerad att göras osäker och kvällen började hemma hos Emilia med lite alkohol och "jag har aldrig" för hela slanten, haha.

 
Kvällen planerad in i minsta detalj!


Emilia hade en snygg badmössa!

När klockan slog 12 märkte vi till vår stora glädje att lönen trillat in på kontot och vi kastade oss istället in i första bästa taxi och for ut till Tylösand och fiesta. Galet mycket folk, bra musik och fortfarande ett partyhumör på topp resulterade i en toppenkväll! Vi dansade, pratade med folk och bara hade allmänt kul. Riktigt bra kväll alltså! Nästa torsdag kör vi hårt igen!

Jag träffade mitt livs kärlek och har numera ny pojkvän...

ååhå, visst är han fin? :*

Resten av natten/morgonen spenderades på bästa möjliga sätt, och jag gick och la mig på riktigt vid halv 1 på eftermiddagen, och vid halv 4 va det bara att gå upp igen och bege sig in till jobbet. lagom pigg och glad. Men som man brukar säga, som man bädda får man ligga. Heheheh.

Tisdag

Tycker ni inte att jag blivit riktigt duktig på att uppdatera här nu? Det tycker jag! heheh.

Idag blev det som sagt en tur till väla... Eftersom jag inte är miljonär, och redan har shoppat två dagar i rad nu överlät jag denna eftermiddag shoppingen till grabbarna, och assisterade dem istället.

Mr Jensen brände som tidigare beräknat en ganska rejäl summa på kläder i alla former och typer, lillebror Linus införskaffade sig ett par nya jeans och några t-shirts medans Isac snålade som vanligt. Det ända han fck med sig hem var ett par kallingar, i strl XL, allt för att få så mycket som möjligt för pengarna. Den killen alltså.

jag själv höll händerna i styr och lyckades inte köpa någonting. För ens 10 minuter innan vi åkte hem då jag snabbt smet in på bikbok och kom ut med en tröja, en kjol och ett par solglajjor. Allt för ynka 156 kr. Ganska bra fyndat ändå!

Kvällen har spenderats hemma hos fröken Pettersson. Vi tillagade vår specialite, nämligen tomatsoppa av högsta kvalite. På nått vänster lyckas vi dock alltid misslyckas med kryddningen, och va den inte stark sist så va den ju det nu kan jag lova. Men den slank ner ändå!

Vad mer gör två tjejer på snart 19 år en sommarkväll då? Inte speciellt mycket. Snackar om livet helt enkelt.
Tur att man kan göra det. Annars hade det varit lite värre, det är ju inte precis som förr då vi hängde nere på "sandras lager" och lekte hela dagarna på lådorna. heheh.

Såatteja.. Imorgon blir det jobb... ÄNTLIGEN! hohoho.
12-15 är jag schemalagd men ägget snacka nått om att jag skulle jobba till 20. Jag vet inte, den som lever får se.
Och påtal om det vill nog Seppe se mig död! Eftersom det inte var svininfluensan jag led av nu hoppades han att jag istället skulle drabbas av det i turkiet. SHYRRE!

Med det säger jag adjö och hälsar välkommen åter.

Väla

Som om det inte räckte med shopping igår så beger vi oss ner till Väla & Ikea idag för att bränna ännu lite pengar.
Okej, mina pengar börjar väl så smått ta slut nu men Mr. Jensen fick en finfin lön och han hade väl tänkt bränna några tusenlappar i alla fall. Som sällskap får vi med oss Isac och Linus som också behöver lite nya kläder. Kan bli trevligt :)

Igår i staden införskaffades det i alla fall ett par jeans för ynka 100-lappen, men dom va sönder märkte jag sen, så får se om jag kan byta dom, och en underbart söt klänning för en lite dyrare peng. Självklart blev det en sväng inom jobbet också, jag har saknat det!

Kvällen spenderades hemma hos min underbara fru som jag inte träffat på två veckor. Japp, dom två värsta veckorna i VÅRAT liv. haha. Vi pratade, skrattade, pratade lite till och skrattade lite till. Det har ju hänt mycket på två veckor vettni.

Och påtal om två veckor, imon är det bara två veckor kvar tills vi beger oss till alanya i två veckor, haha. Idag är där 38 grader och "stekhett" som vings väderprognos säger. mmmmhm!


Doktor Göransson

Doktor Jan Göransson ringde precis, måste vatt det där med ferraribilen som gjorde att han fick lite fart...
Det han hade att säga var i alla fall väldigt glädjande...  Jag har INTE körtelfeber! Sjukt skönt att få höra det!
Dock hade jag en väldigt kraftig infektion i kroppen så jag måste ändå ta det lite lugnt och sådär, men det bästa ut av allt, jag kommer i alla fall kunna följa med till Alanya!

Och det nästbästa, jag kommer kunna börja jobba snart igen! Haha, ja, jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag älskar mitt jobb!

Så ja, inget mer att oroa sig för! KÄNNS HELT UNDERBART!

Detta firar vi med en hejdundrande shopping i Halmstad. Måste ju ha lite snygga sommarkläder inför Alanya! heheheh!

Måndag


Vad roligt att ni gillade mitt lilla vidoeinlägg! Vem vet, det kankse dyker upp fler nån gång i framtiden då! ;)
Och som ni säkert förstår är jag ju absolut 100% seriös. nooooooot!

Jaha, idag har jag varit "sjuk" i en vecka. Bara det att dom senaste tre dagarna har jag mått bra som aldrig förr.
Doktorn i knäred är ju segare än en 30år gammal ferrarbil, okej, den kanske blir mer stenhård efter 30 år, men ni förstår vad jag menar. Så ja, här går man i ovisshet. Snart skiter jag i om jag så dör, och tänker jobba, festa och allting i allafall.
För det här SUUUUUUUUUUGER!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen kommer Sandra och plockar upp mig för en liten visit i Halmstad. :)
För övrigt har jag inte träffat Sandra på över en månad. Och det va bara en snabbis på min stundent ;) Så det ska bli kul!

Slänger in en till låten med. Till dig Emilia! ;) hahah.







Videoinlägg

hahahaha!
kul skämt!



HOPE U LIKE IT!

loppis i hishult

Jag säger bara fuck svininfluensan/körtelfebern jag tror bestämt jag är på bättringsväg nu!

Idag vaknade jag upp pigg och glad, ingen feber och nästan inget halsont. Helt underbart! Så just nu håller jag alla tummarna, igen, för att det inte är körtelfeber. Har inte fått nått 100% svar från läkaren ännu, men det här verkar ju inte som körtelfeber.  Eller är det såhär det är? hrm..
Ska iallafall till doktorn på måndag igen och ta nya prover så får väl förhoppningsvis veta då...

Men ja, idag har jag som sagt i alla fall mått helbra. Efter att ha legat inne och kollat på tv dag in och dag ut nu, var dagens färd till hishult för att gå på loppis en riktig nöjestripp för min del. hahah. Ja, ni som vet vad hishult är hör ju bara hur det låter, men i mitt tillstånd vad jag ungefär den lyckligaste flickan på jorden. haha.

Dock fyndades det inget, där var mest skärp tycker jag och ungefär 1miljon människor som knuffades och puttades och trängdes. Mormor tyckte dom va roliga att titta på och kolllade mer på alla människor än sakerna som fanns att köpa. hahah.  :)

Efter denna trevliga lilla eftermiddagstripp var jag helt slut och däckade i sängen några timmar. Det tar på krafterna att vara sjuk kan jag lova.

Och nu ligger jag åter igen i min säng och tänkte nu slänga igång ett avsnitt satc. Nyss va jag på säsong 1, nu är jag redan på 4:an.
Oj vad lite sjukdom kan göra underverk.. hrm... hahah.

BAJBAJ!

Don't tell me

You held my hand and walked me home, I know
Why you gave me that kiss it was something like this it made me go
You wiped my tears, got rid of all my fears, why did you have to go?
Guess it wasn't enough to take up some of my love
Guys are so hard to trust

Did you think that I was gonna give it up to you, this time?
Did you think that it was somethin I was gonna do and cry?
Don't try to tell me what to do,
Dont try to tell me what to say,
You're better off that way

Don't think that your charm and the fact that your arm is now around my neck
Will get you in my pants I'll have to kick your ass and make you never forget
I'm gonna ask you to stop, thought I liked you a lot, but I'm really upset
Get out of my head get off of my bed yeah thats what I said

This guilt trip that you put me on won't, mess me up I've done no wrong
Any thoughts of you and me have gone away

Some pics






Nu när man är sjuk har man ju i alla fall tid att redigera lite bilder som bara legat och väntat på att få tas i tu med..

Synd bara att dom tappar så mycket färg här...

Sjukt sjuk

Ja, så kan man väl beskriva mig nu. Alltså inte sjuk på det galna sättet utan sjuk som i sjukdoms sjuk.
Vanade upp i tisdags med en hals som inte alls ville sammarbeta och en feber runt 40-graders sträcket.

Jag beklagade mig hela dagen över att SÅ sjuk hade jag aldrig vatt innan, men frammåt kvällen började jag känna mig piggare igen och halsen kändes inte alls lika svullen och jag började nästan hoppas på att jag skulle va frisk nästa dag.

Men tji, där fick jag. Att vakna upp nästa morgon var inte en rolig historia kan jag lova. Fyfan, jag har aldrig vatt med om dess like till smärta i halsen. Halsen var helt jävla svullen och full med var. Fräsht! Som grädde på moset luktar/smakar det skit i munnen så jag håller på att spy. Jag kan inte äta, knappt prata och inte ens svälja mitt eget saliv, då förstår ni nog hur illa det är...

Så det fick bli ett besök hos fabror doktorn, tog en himla massa prover och sådär och nu sitter jag spänt och väntar på att dom ska höra av sig och berätta vad det är för fel på mig.

Dom misstänkte körtelfeber men jag håller alla mina tummar för att det inte är det. Jag kommer dö isåfall. Ja, inte bokstavligt, men tänk att inte få jobba, festa, träffa människor på typ 3-5 veckor. oooooooouh.

Så ja, just nu är jag inne på min 3:e sjukdag. Det ända positiva är väl att jag får äta huuuuuur mycket glass jag vill. Det där hade ju vatt höjden av lycka för mig annars, men nu, det är knappt jag vill äta det eftersom det gör så sjukt ont i halsen.

Förutom glass har jag försökt livnära mig på kräm och tomatsoppa. Men börjar bli lite tröttsamt nu, så tills ikväll beställde jag spagetti och köttfärsås på burk. Såndär barnmat ni vet. Så hoppas jag kan få i mig det!



Det är inte min hals på bilden, men ungefär så ser den ut! INTE OKEJ!

Söndag

Igår, söndag, fyllde som sagt min lillebror år och det firades med lite kalas...


Släkt


Mormor & morfar! Wow mormor, nu är du kändis i bloggvärlden!


lillebror är så god så man vill äta upp han! <3


Bonde söker fru...


Katten Pixel


Glass!


Pappa & Pixel


BUS!

12/7 2009

Grattis älskade lillebror på 17 årsdagen! <3





Jag vet att ni gillar han tjejer, men tyvärr, han har redan flickvän..

Lycka!






Bröllopsbilder

Nu har jag suttit och redigerat hela kvällen, så här kommer några av det första bilderna...

Dom som gifte sig var min systers mamma & hennes sambo. Eller ja, min halvsysters mamma för att va exakt, annars kan det bli lite fel. haha. Och dom har inte varit tillsammans i 17 år som jag skrev tidigare, utan "bara" i 14!



Vigslen ägde rum i Halmstads rådhus








Hela familjen

Fotodag

Torsdagkväll, och jag tycker fortfarande att det är ganska skönt att vara ensam... Just nu sitter jag i sängen och dippar minimorötter i sötsursås. Allt för att inte gå till hemköp och köpa choklad som jag egentligen är sjukt sugen på. Men har vatt duktig denna veckan faktiskt. INGET GODIS, och (nästan) inga hamburgare på jobbet, haha, har ätit kycklingsallad istället och faktiskt haft med mig mat en dag. Men imorgon är det fredag och då ska jag unna mig en fet chokladkaka. mmmhm!

Idag har jag inte jobbat utan istället ägnat mig åt det jag tycker är roligast. Nämligen fotat. Och inte bara fotat vad som helst utan nämligen ett bröllop. Vem det va som gifte sig tänker jag inte säga, inte riktigt ännu eftersom dom faktiskt gifte sig i hemlighet. Efter att ha varit tillsammans 17 år tror jag det va... Haha, mamma är sjukt nyfiken så där fick du en liten ledtråd..

Nu har jag laddat ner photoshop och tänkte ägna mig åt det jag tycker är näst roligast. Nämligen redigera bilderna. Ett foto är absolut inte färdigt när det tagits enligt min mening, utan det behövs alltid en sista touch av redigering för att skapa den perfekta bilden! Inte för att jag redigerar sönderna bilderna utan bara för att skärpa upp den, öka konstraster och lite sådär...

Så jag gissar på att det kommer komma upp nån bild senare ikväll :)

Dessutom tänkte jag bege mig in till stan i natt vid 12-1 tiden för att fota lite till...

Jag vill också till hultan!

La precis på efter ett 20 minuter långt samtal från Hultsfred. Jag säger bara, fyfan, jag vill också dit! Hela samtalet bestod i princip av att Cilla och Emilia turades om att babbla på som sören om allt som hänt och jag satt här, i andra änden och asgarvade. Så himla galet, och så himla mycket sjuka grejer dom vatt med om. På bara lite mer än ett dygn! ååååh, jag vill med!

Och här sitter jag och här har inte hänt ett skit. Eller jo, men inget speciellt kul. Det blev jobb till 18.30 och sen har jag varit riktigt duktig och diskat 1000 kg disk, plockat upp i köket och tvättat. Nu börjar här likna ett hem igen! Dock återstår de fortfarande massa disk och ett rum till att plocka upp i men det får bli ett senare projekt för det är så himla mycket... Cilla är ganksa bra på att stöka ner kan jag säga! hahah.

Jag lagade även spaghetti och köttfärsås till "middag" innan. Om man nu kan kalla det middag halv 10 på kvällen. Sjukt gott blev det! Jag tror minnsan det är min lilla specialare det där med köttfärsås. mhhm.

Och som ni kanske förstår av att jag sitter här och skriver är det ingen fest ikväll... Trååååååkigt! Fast kanske lika bra ändå.
Jag är sjukt trött och mina fötter är ännu tröttare! Det är jobbigt att jobba heltid. Även om det bara är för en vecka...

Nu ska jag nog hoppa ner i sängen framför tvn.

katjing!

Time to work!

Sitter och äter frukost nu... Fyfan vad här ser ut på köksbordet alltså. Får ta tag i det sen. Och diska!

Här finns inte en endaste ren sak så man tager vad man haver när det ska ätas. När knivarna är slut brukar skedar få agera smörkniv, nu finns det inga rena skedar heller så just nu sitter jag och brer mackor med en vass jävla kniv, haha.
När glasen tar slut brukar vi köra på snapsglas, men nu är dom också slut så nu sitter jag och dricker mjölk ur en gamal mcdonalds mugg, hahah. Så fräsht! Men det bästa va ändå när vi shottade mjölk, haha. Jag gillar det!

Fick ett sms av Cilla igår som var näst in till obegripligt, så, jag antar att hon är full och att dom har kul! Just nu ligger dom i tältet och försöker bota sin bakfylla i alla fall. En jäkla tur att man slipper sånt alltså!

Istället ska jag bege mig till jobbet, börjar om 25 minuter och jobbar till obestämd tid. Igår blev det 19, Idag säger jag max 18. Har bokat tvättid sen. Duktiga Linnkan!

Sen hoppas jag minnsan på lite festligheter. Har inte festat på en vecka nu ju! GALET!

Tisdag

Jaha, min första kväll i lägenheten, och tro det eller ej, men jag är inte så uttråkad och rastlös som jag trodde att jag skulle bli... Ibland är det faktiskt skönt att va ensam!

Jag har nästan precis varit 9 hus bort och handlat lite på Maxi. Eller lite och lite. För 231 jävla spänn, fyfan det är dyrt med mat och grejer... Men Cillas kylskåp gapade tomt så det var nödvändigt!

Nu ska jag snart hoppa in i tvrummet och kolla på någon av dom 6 filmerna jag lånade av Emilia igår. Jajamen, jag har laddat upp! En film varje dag har jag med min genialiska hjärna räknat ut att det blir...

Imon är det jobb som gäller igen. Tänkte jobba så mycket som det bara går denna veckan, så kan man slappa lite sen utan att få dåligt samvete... 
Dock ska jag nog vara ledig på torsdag för då ska jag fotografera ett bröllop... hmmm... SPÄNNANDE!

Jaja, det var väl allt för mig den här gången!


Halmstabo

Har precis vinkat av Cilla & Emilia som beger sig till hultsfred idag... Efter många om och men bestämde jag mig för att faktiskt inte följa med. Ganksa klokt val tror jag nog. Jag hade nog dött. Tält, lera, smuts, ingen mat och ingen sömn... Njae,  sånt där är inget för mig!

Så istället sitter jag här i min ensamhet i Cillas lägenhet. Det är väl det ända positiva, att jag får bli lägenhetsboende/halmstabo för en vecka! Och jag har redan planer på vad jag ska göra... Tvätta, städa och diska! hahah. Cillas lägenhet ser ut som, ursäkta men det är sant, en jävla knarkhåla! Så här ska det röjjas! Hälften av skiten är väl faktiskt jag som orsakat så...

Och när jag inte har fullt upp här har Seppe lovat att sysselsätta mig. Förmodar att han menar med jobb... heheh.
Och på tal om jobb så är det precis dit jag ska bege mig nu!

Så, goodbaj!

Bebis-besök

Marika och lilla Iza kom hem från sjukhuset igår så idag har vi vatt där och hälsat på.
Jag & Tim valde ut världens sötaste lilla mössa och en liten dress med katter på som hon fick av oss.


Särla Cassandra Iza




Trött bebis!

Hej!

Tänkte bara säga hej och hå innan jag ska gå ut och bygga ytterliggare lite på brännan...

Trots att jag sovit 12 timmar i natt är jag så jäkla trött. hela tiden.
Jobbet har ringt hela morgonen men jag orkar verkligen inte jobba. Förlåt seppe! Dessutom ska jag ju faktiskt jobba i natt, och bor man inte i Halmstad blir det ett himla flängade fram och tillbaka.

Ja, det va nog ungefär bara det jag ville säga :)

Dagens klant!

Idag överträffade jag mig själv på alla klantighetsnivårer som finns. Om man nu kan kalla det klantigt. Enligt Ted är jag i alla fall numera världens klantigaste idiot, själv ser jag mig bara som lite tankspridd. Ni avgör själva!

När jag och Carro satt oss i bilen för att åka hem från jobbet idag får jag (som tur är!) för mig att kolla på min mobil men jag kan inte hitta den. Inte i byxfickorna. Inte i väskan. Inte i påsen. Känner lite smått panik och ber Carro ringa upp den. Ingen signal. Vänder upp och ner på hela väskan och påsen. Ingen mobil. Fett mycket panik!

Efter att en lång stund ha övervägt, eftersom jag visste precis hur jag skulle bli bemött, att ringa till Ted på jobbet och be han gå ut och kolla om jag tappat den på bänken utanför gör jag det tillslut.

Samtalet lät ungefär såhär: (precis som jag räknat med eftersom han är den som mobbar mig mest för att jag är klantig...)

"Hej... Du... eeeh.."
"Ja??"
"eeeh, skratta inte åt mig nu men jag tror jag tappat min mobil utanför jobbet kan du gå ut och kolla?"
"Din jävla klant! Skojar du?"
"Nej, kan du bara gå ut och kolla?!"

Två minuter senare...
"Asså förfan Linn, DU ÄR SÅ JÄVLA KLANTIG"
"Var den där?"
"Du är världens klantigaste idiot! Hur lyckas du?"
"Va den där????"
"Ja, den va där!"

Fyfan, hjärtat stannade nästan där ett tag. Sikken jävla tur att den låg kvar! Det hade verkligen inte vatt kontsigt om den va borta för den låg helt öppet på en bänk nästan en halvtimme, vem som helst hade kunnat ta den. Ibland ska man ha tur alltså :)

Dock kommer jag väl få höra detta ett tag framöver nu, men det är väl sånt man får ta! hahah.

Bastubadning

Vaknade kl 7 imorse av ett sms från mamma där det stod att Marika äntligen har fått sin lilla bäbis inatt. En liten flicka blidde det, precis som vi trode. Ett stort grattis! :)

Somnade om igen men vaknade inte långt efter att jobbet ringde. Somnade om igen. Vaknade ännu en gång av att jobbet ringde igen. Och så fortsatte det i 3 timmar innan jag tillsist bestämde mig för att svara och åka in och jobba.

13-20 blev det jobb i en bastu. Eller ja, man kan ju tro det i alla fall. SJUKT VARMT! Man svettas verkligen floder. Det ända positiva är väl att jag kan tänka mig att man bränner en hel del kalorier. haha.

Var en hel massa pysseluppgifter som skulle fixas och jag tog glatt på mig allt som kom i min väg. Allt är så mycket skönare än att stå i kassan sånna här dagar. Låg på knäna och skurade alla lister vid väggarna, röjde nere på lagret och lite sådär.

"Jag sprutar lite här och där så kan du torka upp efter mig." "ehehe.... sagget alltså. hehehheh"
Seppe försökte vara lustig... hmm.. hahah. Jag gillar min chef!

Härlig jobbedag! Har jag nämnt att jag gillar mitt jobb? ;)

Krämigt!

Gårkvällen blev tyvärr inte lika storslagen som förväntat.. Men det kanske man får räkna med ändå eftersom de tio senaste kvällarna varit hellyckade så måste det ju ändra sig nån gång..

Kvällen började i alla fall helmys i picassoparken med Cilla, Tove, Emilia och två härliga tjejer till från jobbet.. Vi pratade, skrattade och drack lite smått och bara hade det allmänt trevligt.

Kvällen var planerad att fortsätta inne på Mårtensson och Kräm, och efter många vändor inne på donken och en vända på Corner med Peter så blev det så.. Där var sjukt mycket folk! Vi shakade loss en stund tills svetten rann floder i våra pannor och vi inte orkade röra oss längre.

Gänget splittrades och efter det var kvällen i princip "förstörd". Jag försökte desperat fixa sovplats och/eller sjukts hem... Hängde med Tove 2 timmar på donken, pratade med allt möjligt folk, åt x-antal cheesburgare och drack minst 10 glas vatten. Skjutsen löste sig tillslut och vid 5 somnade jag gott hemma hos Tim :)

Men jag säger bara såhär, allt är bättre än en hemmakväll!

Solig onsdag

Ännu en dag har spenderats ute i det underbara vädret medans alla andra är inomhus och jobbar. Känns ganska okej ändå om man tänker efter...

Dessutom har jag planer för kvällen vilket gör att det känns ännu mera okej att bara ligga och slappa hela dagen.
Ikväll blir det halmstad med ett gäng härliga brudar. Vart kvällen tar oss återstår att se men det lutar mot Club Kräm som har sommarpremiär idag...
Om jag känner oss rätt kan det bli en helt galen kväll, SOM ALLTID!


RSS 2.0