Lördag

I lördags vaknade jag av att solen sken in i rummet så jag Tim & Linus åkte till underbara kvarnfallet :) jag älskar verkligen att vara där. Jag solade lite, och Tim & Linus badade. fyfasen, det var galet kallt, jag kunde knappt doppa fötterna utan att de frös till is så jag förstår verkligen inte hur dom kunde bada. brrrrrrrr! Det kommer nog dröja ett tag till innan jag vågar mig i!



När vi kom hem igen solade jag lite till och sen tänkte jag vara duktig och klippa gräset tills mamma & benny kommer hem.
Fyfasen vad varmt, svetten rann och jag körde fram och tillbaka, fram och tillbaka. Ett tag trodde jag nästan att jag hamnat i amazonas djungel eller något så högt gräset var. fyfasen! Var nästan lite rädd för att stöta på några tropiska djur alltså, hahah.

På kvällen blev det grille & mys. Jag Linus & Tim tillagade världens godaste mat, potatisgratäng och kycklingfilé som vi sen bjöd Isac & pappa på. Som sagt, jag & linus är bästa teamet när det gäller matlagning, det var gaaaaaaalet gott alltså!
Efter maten körde vi några runder kubb, och även om jag tappat så sitter mina kubbskills kvar nånstanns där inne, med lite övning så blir jag nog mästare igen. haha. Isac tyckte jag skulle berätta om mina kunskaper inom kubb nästa gång jag sökte jobb. hahah, ja vi får väl se. Man kanske erbjuda sebbe lite privatlektioner i kubb och kan få höjd lön på donken? hmmm... hahah.



Vår lilla myskväll tillsammans avslutades med glass i stora lass, och sen var det jobbet som gällde. 23-04.
Och jag är grymt nöjd med min insats! 3800 sålde jag för på en timme, nytt rekord för mig, och bara 400 kr mindre än Pernilla som fick backup. Så ja, jag är så gryyyyyyyyyym! ;) haha.


Fredag

I fredags blev det lite fest och utgång i halmstad med mina kära vänner Cecilia & Sandra.

Vi började på moon en sväng, snackade med lite folk och sådär, och sen träffade vi Peter och Ägget och gick vi bort till tre hjärtan, vistelsen där blev dock väldigt kort eftersom brandlarmet gick och alla va tvugna att utrymma.
Jag vet inte riktigt vad som hänt, men det sägs att det brann i någons hår, och så kan det mycket väl vara för jag tyckte det luktade bränt hår! hahah. Brandkåren och hela packet kom också så nått måste det ju vatt i alla fall.

Så då begav vi oss tillbaks till moon en sväng igen i brist på annat där vi köpte en varsin dyr jävla öl och svängde lite smått på höfterna i takt till musiken. Moon är inte världens festligaste ställe direkt måste jag säga så vi gick ännu en gång tillbaka till tre hjärtan som öppnat upp igen. Dock skulle dom stänga om 10 minuter så det va bara att hämta jackorna som vi inte fick ta med oss ut innan och sen bege sig igen. Kvällen avslutades som vanligt med nattamat på donken. Ett perfekt avslut på en kväll. Det sitter aldrig fel! hahah.


haha, sikket gäng!



Sandra bjuder på en grymt snygg bild!


Cider på moon & polis utanför tre hjärtan!


För den dom är intresserad så finns det lite fler bilder på facebook :)

Mc Donalds kväll

Efter lite velande hit och dit bestämde jag & cilla oss tillsist för att trotsa värdet och bege oss ut till kattegatt där ett gäng mc donalds medarbetare befann sig. Emilia ringde stup i kvarten och sa att där ute var det faktiskt sol. Vi trodde inte henne riktigt, men mycket riktigt där ute var himeln blå och solen sken. Skulle bara vatt lite varmare med så hade allt varit perfekt!

Vi körde några rundor brännboll i det höga blöta gräset, och jag lyckades självklart halka första varvet och fick en fet gräsfläck på mina nya byxor. buhu. Tur att dom är svarta! Sen satt vi runt "läger-elden" och pratade och skrattade.
Skrattar gör man verkligen för alla är så himla sjuka och härliga, haha, sånt gillar vi.



Sen begav vi oss in till stan och tillsist blev det en runda spontanbowling på B&B. Jag kan säga att jag har träningsvärk i både armar och ben idag, haha. Snacka om att vara otränad?! Inte helt oväntat så kom jag sist, med 49 poäng. YAY! haha. Vinnaren blev ägget med 111 poäng eller nått. Men det måste va nått fel på banorna, dom lutar nog till vänster, för det spelar ingen roll hur rakt mitt klot går i början så svänger det tillsist ut till vänster. buuu.



En trevlig kväll som absolut måste göras om :)

Felicia x3








tidsmaskin

Igår stod det i mitt horoskop att: "det va en bra dag att reda ut saker med en viss person". Det lät ju bra tyckte jag och gjorde ett försök i natt. Det gick dock inte så bra som jag hade hoppats, så nu ska jag snart bege mig in till stan till istället till Clas Ohlson för att se om där finns några grejer till en tidsmaskin...
Sen lär jag väl hänga på jobbet en stund innan det är dags för körlektion.

Ikväll vankas det brännboll & grille med ett gäng från jobbet, kul! :) Vädret är dock lite sisådär nu.. Solen tittar fram emellanåt, men det blåser som fasen. Så vi får väl se hur det är sen ikväll...

Nej, nu ska jag bara borsta tänderna och sen trampa iväg på min cykel. Cilla är redan på jobbet fall det är någon som är intresserad!

katjing!



Onsdag

Idag har det varit en heldag på jobbet. 9-18. Usch och fy så trött jag va. Lyckades inte somna för ens vid 2 inatt, och sen upp klockan 7, inte helt okej men det fick funka.

Slängde precis som alltid saker omkring mig och lyckades kladda ner hela mig själv både en och två gånger, men det roliga va att idag var första gången nån la märke till det, haha. Eller ja, första gången någon påpekade hur jäkla sprättig och klumpig jag är i alla fall. hahah.

Nu har jag inte nästa jobbetid för ens om 21 dagar... Sååååå sorgligt, jag kommer dööööö. hahah.
Nej men jag kommer i alla fall ha tid att äntligen tvätta mina kläder som ted sa. Vilket kan behövas, dom är inte längre rutiga och svarta utan istället... bruna? och alldeles flottiga och luktar svett på 1000 mils avstånd. Det är så himla mysigt!

Efter jobbet skulle jag ta bussen hem till Cilla, men jag lyckades missa alla bussar i en timme, hejja mig! Tillsist bestämde jag mig för att gå istället, det tar ju trots allt bara lite mer än 10 minuter, haha.

Jag & Cilla har lagat mat, spagetti & köttfärsås igen, haha, sörens gott blev det! Nästan tillome lite godare än det jag gjorde igår... och sen har vi kollat på tv & film och skickat sms. haha.
Jag är riktigt jäkla trött så idag blir det "tidig" sänggång. typ nu.

godnatt!

Fina Felicia



En av alla bilder jag tog förra veckan :)

It's killing me!

Om man ångrar något tillräckligt mycket kan det tillsist bli ogjort då?

Jag brukar inte gå och älta saker som har hänt, det som har hänt har hänt och det är bara att leva med det.. Men det här, ooh It's killing me!

Jag ångrar mig så JÄVLA FUCKING MYCKET!!!!

det va bara det jag ville säga, nu ska jag äta blåbärspaj!



Brännskadad


Att jobba på Mc Donalds är inte bara kul, utan även jäääääkliigt farligt. Speciellt då om man heter Linn och typ är världens klumpigaste/klantigaste människa.

Förra sommaren när jag jobbade lyckades jag "endast" skaffa mig 4 små fina ärr efter att ha bränt mig på pommeskorgarna i fritösen...

Nu, har jag lyckats bränna mig på värmeskåpet FYRA gånger på mindre än en vecka. Jag förstår inte själv hur jag lyckas, men ont gör det i alla fall. Om det ska fortsätta såhär kommer jag bli världens mest ärriga kvinna.





Så, nu vill jag att ni tycker himla synd om mig! hahah.


Kattungar

Jag har glömt skriva det, men för ett tag sen fick min lilla kise kattungar, igen. 3 stycken små finisar!
åhåhå, dom är ju så söta att man bara vill äta upp dom!





 
Eller vad säger ni?

Tisdagstankar

Idag har jag sovit alldeles på tok för länge. Klockan är snart 18 och jag har ju knappt vaknat. dumt dumt dumt!
Eller okejdå, vaknat har jag gjort, och lyckats ta mig hem från Cilla.. Men mycket mer än så är det inte. Nu sitter jag här i min ensama lya med en gäng katter. So much fun! hmm..

Ska snart gå och handla lite tänkte jag och sen laga middag. Men, hur kul känns det egentligen att göra en hel middag till bara sig själv? Sisådär, men jag är galet sugen på spaghetti & köttfärsås, bara för att jag & cillen egentligen skulle ha gjort det, så nu ska jag faktiskt ha det. Men om jag nångång i framtiden kommer bo ensam kommer det nog bara bli massa snabbmat och sådär för min del, haha.

Nej, nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder på Felicia innan det är dags för mat..




Fiskesöndag

enna söndag har bestått av en himla massa fiske. Jag hatar att fiska, det är skittråkigt! Men snäll som man är så har jag följt med ändå... Jag Tim Isac & Fannsan åkte ut till älgasjön i eftermiddags med lite fika och sådär och solen lös, så det funkade :)



Dessutom fick jag en liten firre. Eller inte så lite faktiskt, utan en gädda på typ 2 kg. Määäääktigt! mohaha.
Sen åkte vi hem till pappa för den traditionella söndagsmiddagen. Idag gjorde jag & Linus med maten, och oj oj oj, vilket team vi är! Det blev mos, köttbullar och sås. fyfasen vad gott det va!

 

Sen ikväll blev det lite nattafiske också. Men fyfan va tråkigt och kallt! Det va kul i 5 minuter sen ville jag hem, men det ville ingen annan så jag satt mig i bilen och lyssnade på musik i nån timme istället. Så kul kan man också ha!

Nu ska jag bädda ner mig i mammas & bennys säng och kolla på tv :)

Godnatt!

Club Gegga

Vår lördagskväll började hemma hos Cilla (och mig, mohaha) med lite förfest med sandra & mange för att senare bege oss till en ny destination i halmstad, nämligen Club Gegga.

Till en början, när vi satt på bussen påväg dit, som va full med massa fulla fjortisar som klunkade ren vodka, kändes det lite sådär...
Men när vi kom fram, och detso mer klockan gick, desto mer steg stämningen! Jag & Sandra sjöng i kapp som vanligt, men denna gång hade jag iallafall lite förnuft att spara på min hals. Till en början dansades det till gamla sköna låtar, och senare blev det rejv för hela slanten!

När klockan var runt 1, stängdes helt plötsligt alltihopa ner och det va bara att bege sig in till stan istället. Väl inne i stan svirade vi runder lite överallt. Moon, tre hjärtan och självklart doooonken!

En trevlig utekväll, faktiskt!  Det blir ju vad man gör det till. Och jag säger bara en sak, sssssssallad!

Bilder kan tänkas komma upp snarast, men så länge kan ni ju njuta av fredagens partybilder!

Fredagskvällen i bilder

utlottning - Cilla & henens nagelkit - rullstolsskada/köttsår


Ballongfest - öööööööl


röj på tre hjärtan! - fyllo!

(klicka på bilderna för att se dom större)

Ikväll är det på det igen!

Ikväll är det dags för party igen! Blir Club Gegga... Hoppas på en lika lyckad kväll igen!





Girls night!

Efter att ha stressat sen jag vaknade, stressade jag vidare hem till min fru Cecilia efter 8 timmars jobb...
Stress-duschade, stress-drack, och stress-sminkade mig för att sedan stressa iväg till bussen. Ja Emilia, jag skäms, men vi åkte buss! Är man lat, så är man..

Efter att ha stressat sen jag vaknade nådde vi äntligen vårt mål för kvällen.. Girls night på Mårtesson. Stället var fullt av rosa ballonger, riktigt tjusiga människor, tilltugg, champagne, vin, cider och drinkar. Hur bra som helst!
När vi köpte biljetterna dit visste vi inte riktigt vad vi hade att vänta oss, förutom det med gratis dricka då ;) Men hela kvällen gick i stort sett ut på att olika affärer i Halmstad pratade lite om sin affär, visade saker och sen lottade ut grejer.

Eftersom det inte var överdrivet mycket folk, men massa vinster var det ändå hyffsat stor chans att vinna, och jajamen, min vän Cissi lyckades kamma hem ett nagelkit/spa, eller vafan det va, värt hela 850 kr. Det tragiska är dock att varken hon eller jag har några naglar.. Men men, vann gjorde hon i alla fall! Och som alla vet så är vi en person, alltså kan man säga att jag också vann. mohaha!

Framåt tolv-tiden samlade vi ihop ett tjog heliumballonger och begav oss ut på stan. Jag kan lova, att heliumballonger är det bästa partytricket eveeeeeeeeeeeer! Tack vare dessa ballonger, och ett jäkla partyhumör blev det en helfestlig kväll! Jag och Cilla kan då alltid roa oss, det spelar ingen roll om vi så ensama och vilsna i skogen, vi har alltid kul.
Jag kan även berätta att dom funkar riktigt bra om du vill få dig ett ragg för kvällen, eller en gratis drink. Alla tror att man fyller år. najsbajs! Så, dagens tips, BALLONGER!

Eftersom vi var lite sent ute för att komma in på moon begav vi oss till tre hjärtan istället, och jäklar sikket röj! Fullt med folk och massa bra musik. Galet galet!

Självklart blev det ett och annat stopp på donken, Cilla beställde chees med helium, hahah, vi tyckte det var riktigt kul, men hur kul dom som jobbade tyckte det va, ja det är en annan femma... hahah.
Linn & Cilla - mc donalds största idioter genom tiderna. Men, nån måste ju va det också...

Langar upp lite bilder senare... Nu ska jag & frugan gå till maxi och handla!

Städryck

Klockan är över 1, och jag förstår inte vad jag gör uppe.. Jag är trött, och ska upp kl 9 imorgon bitti så borde egentligen sova.. Men fick nått ryck innan vid halv 12 och började städa mitt rum, tvätta, och hänga in alla kläder i garderoben. Dock har den senaste månadens shopping resulterat i att ett tiotal plagg inte fick plats, så jag tror bestämt att jag behöver en större garderob...

Påtal om inget så åker Tommy hem imorgon efter mer än två månader här nere. Det känns lite tråkigt faktiskt. Med tanke på att jag är ensamt "barn" i detta huset just nu så kommer det bli välands tomt. Ingen att va ute och gå med, ingen att bråka om fjärrkontrollen med, ingen att prata med, ingen att kolla på film med, ja, ingen att va med helt enkelt när man har tråkigt.  Jag har alltid velat ha en storebror och han skött den rollen perfekt! :)

Mamma & Benny åker också upp en vecka och tar med sig hundarna. Så jag får huset för mig själv. Hur jag nu ska klara mig.. Det kommer ju bli jäkligt tomt och ensamt här i huset. Bara jag & 5 katter. So, feel free to visit me! haha.
Jag kan baka bullar! :)

Nej, nu måste jag verkligen sova! Jobb imorgon 11-19, sen fest!

En härlig vårkväll

En härlig vårkväll!




Min kille!


Sooool!

Såklart kunde jag inte sova i natt heller, fast jag egentligen va jättetrött. Men det går bara inte, man bara ligger och vänder och vrider på sig. Himla dumt alltså! Så istället satt jag även denna natt uppe vid datan och pratade med pp om allt mellan himmel och jord. Han är ganska kul den människan faktiskt, om man tänker efter. På söndag ska vi på spökjakt/skattjakt :) hahah.

Imorse tvingade jag iallafall upp mig själv vid halv 12 tiden när jag såg att solen sken utanför fönstret och sen låg jag och stekte/sov i solen. Men om man heter Linnkanpinnkan och har spring i benen blir det ganska fort tråkigt att ligga stilla så efter lite mer än en timme bara gick jag in igen.

Sen nu ikväll har jag hängt lite med Flisan ;) Jag & Sandra pratade lite om att jag skulle fota stundentbilder och sådär på henne så då kände jag att behövde öva lite, och vem passar då inte bättre än min trogna modell?
Har inte hunnit kolla på bilderna på datorn ännu, men tror minnsan där blev några riktigt bra! :)

Resten av kvällen har spenderats framför tvn. Två och en halvtimme. Det är helt galet! Jag lyckades för det första se tre hela program utan att somna, och framför allt, jag lyckades sitta still! Det var inte för ens sista kvarten det började rycka lite i benen. Så jag är minnsan lite stolt över mig själv, det är inte ofta det händer. hahah.

Nej, nu ska jag kolla igenom bilderna och se vad jag lyckats åstadkomma!

Kära hälsningar från Drottning Silivia

Bad taste

Ikväll äger årets sista studenfest rum med "bad taste-tema".Känns lite sådär faktiskt, har bara varit på en ända och ikväll var jag verkligen sugen, men jag ligger minus i min ekonomi just nu, plus att det blir fest både fredag & lördag i helgen så jag fick helt enkelt skippa det. Känns ganska tråkigt att allt snart är över, allt som man har sett framemot så mycket innan. T.ex. alla studentfester då och så har jag bara varit på en, och dessutom så va den inte ens värd det!

Men iallafall, fantisera lite kan man ju, och om jag skulle vatt på studenfesten ikväll vet jag precis hur jag skulle sett ut...


Ganska bad taste, eller vad säger ni?


11 timmars jobbedag

Ni kan väl säkert tänka er vad jag har gjort idag? Just precis, JOBBAT!
Dom ringde igår kväll och fråga om jag kunde hoppa in lite.. Ja visst varför inte. Dock blev det inte så lite, utan nästan 11 timmar. Just nu är jag lite smått död. Fast inget slår måndagen, då va jag död på riktigt nu fungerar ändå hjärnan..
Det var iallafall galet mycket att göra på jobbet idag, det var inte lugnt en minut ens, jag flög runder och svetten rann i floder, fyfan. fräsht!

Fick även schemat för juni & juli idag. Jag kan ju säga att ett tag där hade jag lust att bara gå hem och aldrig mer komma tillbaka. 65 jävla ynka timmar på TVÅ MÅNADER! Det är helt sjukt lite, än så länge i bara maj har jag 80 timmar och nån mer kommer det säkert bli. Okej, att dom antagligen kommer ringa in mig så att jag får jobba mer i sommar, men dessutom är dessa 65 timmar lagda på nästan bara helger. Jag ska jobba varje helg i 7 veckor! Inte okej!! blöblbölböblöbö.

Men men, det är väl bara att klistra på fakesmilet som vanligt och låtsas att allt är på topp!

Förresten så kan jag meddela att jag inte ens orkade starta dvdn & tvn i måndags så det blev inte ett ända asvnitt av SATC! ;) Så tyvärr, det var ingen som vann nån kattunge.
Men igår minnsan, då kollade jag.. Fyfan så bra det va! Jag ville inte sluta titta, men Tim va inte lika entusiastisk som jag, så det blev bara två avsnitt.. lalal.

nej, klart slut!


Mc Donalds fanns i mitt hjärta redan då ;)

En dag i staden

Nu börjar det faktiskt bli tråkigt att inte ha något att göra på dagarna.. Innan tyckte jag bara det va skönt och om jag tröttnade på att ta det lugnt hade jag massa olika sätt att roa mig på, men inte nu mer...
Eller, jag skulle kunna städa upp lite på mitt rum, som återigen ser ut som fan, träna eller jobba med hemsidan, men nej, allt känns bara tråkigt och jag vill inte göra nånting. Så nu tycker jag minsann att det är dags att det händer lite nya och roliga saker i mitt liv! Jag vill ha mera spontanitet och roligheter!

Idag har jag iallafall varit en sväng i stan med Sandra... Hon skulle kolla på skor och jag följde med, har ju som sagt inget bättre för mig.. Dock är det lite tomt på kontot just nu så det blev inga inköp.. Eller jo, en chees på donken (såklart!). Mat är det ända jag kan köpa just nu eftersom rikskuponger är det ända jag äger. haha. stackars mig!

Nu sitter jag bara här och filosoferar som vanligt.. Kunde egentligen följt med Tommy och tränat ikväll, men som sagt, jag känner inte för att göra nånting just nu...



jag & sandra hittade grymt snygga kläder på gina!
Dock har jag som sagt inga pengar att lägga på kläder, men sandra fyndade :)



Och såhär har jag sett ut idag :)

trött!

Satan i gatan vad trött jag är! Vet inte hur många gånger jag gäspat de senaste två minuterna men många är det i alla fall!

Precis som jag redan hade räknat ut kunde jag verkligen inte somna igår.. Efter en timmes vändanade och vridanade på mig satt jag mig vid datan istället och pratade med Peter nån timme..  När klockan va halv 4 gjorde jag ett nytt försök... HALV 6 var jag fortfarande vaken! Fast inte för att jag va pigg då, utan för att jag har en sån jäkla hosta. Hostade var 10:e sekund ungefär så då gick jag upp och tog en halstablett och lite vatten, sen lyckades jag ÄNTLIGEN somna!

Kvart över 9 ringde klockan och då var det bara att gå upp igen och bege sig till jobbet.... 11-19 har jag jobbat idag.
Lunchen funkade bra, men frammåt eftermiddagen la min hjärna av totalt och jag visste knappt vad jag höll på med..
istället för att säga "Smaklig måltid" när jag lämnade fram maten sa jag "Här har du 27 kr tillbaka" hahah, snacka om att va trött!

Jobbet var väl förutom det, precis som vanligt skulle jag tro. Roligt, glädjefullt och spännande. hmm... Cissi jobbade också och vi busade som vanligt. möhöhö!
Innan vi gick hem gjorde jag en bricka chees. Men nej, jag tror inte kökare är nått för mig. Som sagt, mina armar är för flygiga och mina händer rycker och drar i allt ;) hahah! Fast dom blev ganska goda ändå...

Nej, nu ska jag lägga mig och kolla på SATC...
hur många avsnitt tror ni jag orkar se innan jag somnar? Den som gissar rätt vinner... en kattunge! mohaha.

Söndag

Söndagkväll och klockan är redan över 11 men det känns som om jag precis vaknat.. Det är det som är det värsta med att jobba natt, man sover hela dagen och sen kan man inte somna på kvällen vilket resulterar i att man är död på måndag morgon när det är dags för att gå upp och åka och jobba igen.. Men, jag klagar inte som ni vet. Jag gillar ju som sagt mitt jobb och skulle inte byta bort det för 1 miljon ens ;) hahahh! Vi kan ju låtsas det iaf så är alla glada!  hahah.

Vid halv 3 tiden började vi vakna till liv borta på Skogabygatan 8 och vi trodde nästan det var kört när vi såg var klockan var...
Men istället för att ligga kvar i sängen resten av dagen som man brukar göra var vi väldigt duktiga..

Jag tog tag i alla disk som vi lyckats samla på oss under en månad... Jag berätta för er som inte vet, att under en månad blir det en jäkla massa disk om man bara låter allt ligga, och om man dessutom struntar i att skölja bort matresterna resulterar det i mögel. Riktigt fräsht och trevligt, något jag rekomenderar starkt! Efter en timmes oavbrutet diskande var allting äntligen rent och under tiden hade Cilla hunnit damsugaoch torka golvet... Som vi sa, i ett hushåll måste man dela på arbetsuppgifterna, hahah!

Efter all städning tyckte vi att vi förtjänade lite frukost (vid 6 på kvällen) så vi bestämde oss för att gå in till stan..
Men kan ni tänka er vilken syn vi gör när vi går ut ur lägenheten?!  Min cykel har fått tillbaka sin pakethållare... Mycket konstigt.. När vi sedan kollar närmare på saken upptäcker vi att cyklen vi låste för en vecka sen, utan pakethållare, ja det va ju inte min cykel. Utan vi har istället låst fast någon annans identiska cykel (utan pakethållare) istället för min. hahahaha fyfan. Jag kan då lyckades med det mesta...

Så efter att ha varit lite ledsna en vecka nu över att min cykel inte hade någon pakethållare cyklade vi lyckliga in till staden på min cykel MED pakethållare. wohow. Det blev mat på esspresso house och sen en glass på donken på det. (SÅKLART!)
På donken gjorde vi dessutom den stora upptäckten av att myror har gjort intrång. Myror - kittlar dödsskönt i kistan! mmhm!

Nu blir det filmtajm och lite popcorn!

En mycket lyckad söndag! Den får 4 av 5 chees!

Lördag

Om man inte hade vetat bättre kunde man trott att jag blivit en fladdermus.. Inte för att jag hänger upp och ner och sover, utan mer för att jag nu förtiden är uppe hela nätterna och spenderar dagarna med att sova... hahah.

Jag sov bort hela lördagen och när jag väl vaknade lät jag som en fladdermus när jag försökte prata. Inte för att jag vet hur de låter men jag kan tänka mig att det bara är en massa väsande.. Det måste vatt den där sista Nirvana låten igår, som Peter säger, som min hals kände att den inte ville vara med längre och helt enkelt gav upp..

I alla fall, sen när solen gått ner, åkte jag & Cillsallad in till Halmstad för lite myspys. Sånt som par gör ni vet.. Vi gick ut och åt, Nacho tallrikar på La Cocaracha, jäääkligt gott! Mätta och belåtna rullade vi hem för att kolla på Eurovision Song Contest. Jag har knappt hört Sveriges bidrag och är inte alls insatt, men man är ju ändå tvungen att se finalen. Bara för att liksom... Och vad ska man säga..  jag & Cilla verkar va de ända i hela europa som tyckte att fel låt vann..
Asså vafan va det för speciellt med han? Okej, han var väl söt.. Men var fanns hans sångröst? Och låten... Nej usch.
Jag tyckte Tysklands bidrag var lite mer klashigt, och den låten satte ju sig på hjärnan direkt! "Miss Kiss Kiss Bang... lalala..." Dock undvek jag att sjunga med, jag vet inte om grannarna hade uppskattat min härliga fladdermusröst...

Resten av våran lördagsnatt tillsamans spenderades på jobbet. Men som ni vet så är det absolut inget jag klagar på.
Speciellt inte igår, det var riktigt roligt att jobba, trots att halsen strejkade, tiden bara sprang iväg och när klockan slog 4 kändes det som om det bara gått en halvtimme och jag ville inte aaaaaaaaaaalls gå hem.. Men det fick jag göra i alla fall.
Jag & Cilla hade standbyrast i bollhavet hela natten/morgonen sen och vi somna inte för ens efter 6 nångång...

En mycket trevlig lördag! Den får 4 av 5 chees! YAY!

Underbar

Fredagskvällen bestod som sagt av lite festligheter... Efter att ha gått igenom min garderob grundligen ungefär 5 gånger hittade jag äntligen lite paltor som jag kunde tänkas bära kvällen till ära. Sandra röstade på en svart klänning som jag själv inte tycker är nån 10-poängare direkt, men minnsan, det var den nog för jag fick en och annan komplimang för den :) kulkulcykelhjul!

Men i alla fall, det blev lite snabb förfest med Sandra (eftersom hon alltid är så seeeeg!) hemma hos Magnus och sen tog vi bussen in till stan...
Väl i stan blev självklart det första stoppet donken. Dock för att kissa, men ändå, haha. Sen satt vi där ett bra tag och drack läsk (eller i alla fall så hade vi läskmuggar.. heheheheheh) och snackade skit. Yay sikken fest alltså! Men det är ju som vi brukar säga, "Det är på donken det händer", haha.

Sen begav vi oss vidare till målet för kvällen, underbar! Där var kareokekväll så i början satt vi och kollade/lyssnade på alla som sjöng och diggade med till allt från gyllene tider till ja, nått annat, haha. Vi sjöng dock aldrig själva, fast jag va bra sugen! Resten av kvällen sprang vi mellan de två dansgolven och rockade loss som fan! Längsen man dansade så mycket när man va ute, det var riktigt kul att få släppa loss "lite" ;)
Jag tar mig friheten och citerat PP (Peter Pan) om fredagskvällen  "Asså du skulle sätt Linn igår.. Hon va heeeeeeelt galen!" hahah! Nej jag hade kul faktiskt.
Efter en öl, en shott, och massa massa dansande åkte Sandra hem så jag gick på upptäcksfärd efter nya vänner och fann min Chef + två medarbetare som, vara sig de ville eller ej, fick bli mina nya vänner. Efter lite mera rumpskakandes begav vi oss självklart till donken för lite nattamat. Efter att hängt där ett jäkla bra tag lyckades jag äntligen få tag på Tim och vi åkte hem :)

En mycket trevlig utekväll faktiskt! Den får 4 av 5 chees! ;) hahah!



(Klicka för att se bilderna i större format)

Glass i solen

Idag har det varit en fin fredag än så länge...

Dagen började med att jag bestämde mig för att ta tåget in till Halmstad för att hälsa på Cilla en sväng. Som vanligt är jag väldigt bra på att planera så jag missade tåget med typ 20 sekunder. Blööö.

Så då åkte vi till busstaionen istället för att se om det gick nån buss.. Det gjorde det inte, men istället hittade jag Bängt!
Och vilken tur jag hade, dom skulle in till halmstad. Så efter en sväng hemma hos henne åkte jag sen snålskjuts med Bängt och hennes mamma in till Halmstad... i Sandras snygga bil! mmhm!

I staden träffade jag min underbara fru Cillsiluskan och vi bestämde oss för att mysa i solen med en glass.
Sagt och gjort, vi ställde oss i världens längsta glasskö på torget (ja, minst 10000 mil lång) för att få tag på den bästa hemmagjorda glassen. Efter vad som kändes som en evighet i kön kom vi äntligen fram men det visade sig då att de inte tog rikskuponger vilket var ett väldigt stort misslyckade eftersom det är det ända vi äger. Så istället fick det bli glass på Hello, dock inte hemmagjord men rikktigt god ändå!

Efter mys i solen tog vi bussen hem och nu sitter jag här...
Jag ska snart börja göra mig i ordning inför kvällens bravader. Nämligen underbar! med fröken Pettersson...

Torsdag

Igår kväll bestämde jag mig tillsist för att skita i att duscha, (jag vet, väldigt fräsht!) för att gå ut idag igen på "morgonen" innan frukost. Så klockan 11 "imorse" ringde klockan. Jag hoppade i mina träningskläder och begav mig ut på min och Tommys vanliga runda. Blev en halvtimmes powerwalk/småjogging precis som vanligt. Skönt! Får försöka hitta på en längre runda snart så det kanske blir 40 minuter istället...

Efter min lilla motion gjorde jag mig färdig för att bege mig in till halmstad för att köra med körskolan, men precis innan jag skulle åka ringer dom och säger att körskolan läraren är sjuk och att han inte har nån mer tid för ens om två veckor... fyfan, jag blev inte lite irriterad kan jag lova! Nu när jag verkligen har bestämt mig för att ta tag i körkortet så ballar körskolan ur. böööööööööö!

Så istället för att köra ägnade jag den timmen åt att plugga, och sen kom Felicia och hälsa på en sväng innan det var dags att bege sig tillj jobbet. Vi tillagade världens godaste pastasås. Jag bara hällde i allt jag kunde hitta i kylskåpet typ, jag var lite skeptisk först men resultatet smakade himelskt! mmmhm! Det dumma är bara att jag inte minns vad jag hällde i, så det kan bli svårt att göra om...

Och tillsist spenderades resten av kvällen på jobbet. 17-00. Precis som alltid var det kul att jobba och det hände massa roliga saker.  Jag & Carro stod och snackade massa bara, och sen när det bara va jag & Danny kvar blev det djupa och känslomässiga samtal, hahah. Fick även höra att jag och Cilla ser ut som ett lesbiskt par. YAY!
"Men vaddå, ni är väl tillsammans?" hahahah!

När jag kom hem igen efter jobbet satt jag uppe till halv 3 och pluggade. Skickade in det avslutande projektet i arbetsmiljö & säkerhet så nu är det avklarat. skönt!

Onsdag


Nu sitter jag här, halv 12 på natten, svettig och fräsh! mmmhm!
Hade egentligen inte tänkt träna idag eftersom jag är så förkyld, så istället har jag bara suttit vid datan hela kvällen och krängt m&m. Inte för ens påsen var slut kom jag på vad jag höll på med och började må fett illa. Så jag hoppade i träningskläderna i alla fall och begav vi mig ut. Blev en halvtimmes powerwalk/småjogging halv 11 på kvällen. yay!
Sen lite utfall och situps på det, så nu är jag  halvdöd. Min kondition är ju inte den bästa...
Ska snart duscha ska bara orka förflytta mig... haha.

Annars idag har det inte hänt allt för mycket... Jag & mamma övningskörde nån timme innan, sen var vi ute med hundarna och sen har jag typ bara suttit här mååånga timmar. För många! hrm, jag är kanske lite nörd ändå som ted säger... nej det är jag inte. Jag har bara inget annat fritidsintresse, haha.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog nått avsnitt satc innan det är dags att sova...

byebye!

// Leffe

Stekig t-shirt



Den här "snygga" t-shirten köpte min bror till mig i Thailand, hahah!

"Du bara måste ha en sån" okeeeeeeeeej, tack!

Stylingtips!

Dagens stylingtips:
frityrolja från donken

Ger glans och ett väldigt formbart hår, funkar utmärkt för att ställa tuppkam och liknande i lite kortare hår.
+ håret går att forma precis som man vill ha det
- Lite svårt att tvätta ur


Lite visdom en tisdagsnatt

Läste något väldigt smart innan som Cornelia skrivit... Jag tar mig friheten att citera henne..

"Har ni någonsin haft den där känslan när läpparna inte kan sluta le, men att klumpen i magen fortfarande sitter kvar?
Den där känslan man inte riktigt kan sätta orden på, man vet inte om den är ful eller fin..."

Just precis så känner jag. Samtidigt som jag har världens fetaste klump i magen kan jag ändå inte sluta le. Det är precis den där känslan som hon beskriver... Man vet inte om den är bra eller dålig, den bara finns där. Gör så att det blir svårt att koncentrera sig, tänka klart och man blir lite smått illamående och förrvirrad...

kattmacka på det!


Tisdag

Imorse ringde klockan "redan" vid halv 10. Jag & Cilla hade bestämt oss för att inte sova bort ännu en dag. Vi höll nästan på att ändra oss där ett tag, men trötta som getter masade vi oss tillsist upp ur sängen och begav oss in till staden.
Där mötte vi Jossan & Sanna för en mysfrukost ute i solen på esspressohouse. Mys på hög nivå! Mer av sånt tack!


Efter en god frukost drog vi vidare till skolan, där vi inte varit på år och dar känns det som, för att färdigställa det sista på vårt arbete och sedan lämna in det. Efter en timmes pill och fix, lämnade vi tillsist in det. Bara nån månad för sent... yay! Men Anders va lika glad för det. Tur man går på jb alltså...

Sen begav jag mig till frisören för lite uppfräschning av håret. Blev bara toppning och sen lite blonda slingor, lite väl blonda kankse, så nu ser jag ut som värsta fjortisen eller nått. Men det passar ju mig. määäö, I like it!

Kvällen har spenderats i soffan med Mr Jensen framför "10 000 BC" och med lite m&m och cola. mmhm! myspys!
Just the way I like it. lalalal.

Nu är klockan snart 1 tror jag och det är tiiiiiiiime to sleeeeep! Ska försöka att komma upp i någorlunda i tid imorgon också...

take care!
// Mc Böna!

Måndag

Idag blev det inte mycket gjort. Sov på tok för länge, dock rimligt eftersom vi inte somnade för ens runt 4...

Jag tvingade motvilligt in mig själv till stan för att köra med körskolan. Men vet ni vad? för första gången på länge känndes det riktigt bra och nu ser jag nästan framemot torsdag då det är dags igen. Okej, ser framemot var väl lite att ta i, men jag mår i alla fall inte illa när jag tänker på det, haha. I alla fall så är jag klar med stadskörningen nu, efter ungefär 1000 års körande där inne, och nu ska jag äntligen bege mig ut på landsvägen vilket inte känns som en lika stor utmaning. Hoppas det går kalajsens!

Efter körningen mötte jag upp Cillsallad och det blev en sen halv3 frukost på Hello. Lika gott som alltid!
Efter några svängoms i affärerna på staden fortfarande på jakt efter cillas drömklänning begav jag mig till mitt andra hem. Eller kanske 3:e numera?

Jobbet iallafall. Fick äntligen jobba med Carro, innan jobbade vi alltid ihop men nu va det minst 100år sen så det va kul :)
jag fick chilla i disken och sen stänga lobbyn. Kanske inte världens roligaste, man har ingen att prata med, men skönt va det i alla fall. Man kan gå där i sin egna lilla värd och slippa stressa och vara trevlig.

När jag slutade vid 23 tog jag bussen hem till Cillapilla igen, denna gången med ett gäng vita papper och pluggandet drog igång! Efter några timmars klippande, klistrande och målande kände vi oss nöjda, och framförallt trötta! Det är jobbigt att vara lekisbarn... Klockan närmade sig 3, och nöjda och belåtna stöp vi i säng!



Fix & trix med skolarbete på lekisnivå!


Lördag & Söndag

Min lördag bestod till största del av sömn. Vaknade upp hemma hos tim vid 12 tiden, åkte hem och la mig och sov igen tills halv 5. SKÖNT! Sånt som behövs ibland för att man ska orka med.
Efter några timmars plugg (ja ni läste rätt, jag är sjukt stolt över mig själv!!!) så åkte jag och två pizzor hem till Cilla där det blev pizzafest för hela slanten. Gottgottgott!

Mätt som en plätt rullade jag vidare till jobbet och ja ni kan säkert gissa vad jag gjorde där. Ja, jag jobbade såklart. 22-04. Det gick askalas bra om man ska skryta lite. Jag sålde bäst! mohaha. 3000 kr på en timme tror jag det va, dessutom i kassa 3, mycket bra enligt peterpan. Då blir man glad och taggad. Så nästa lördag ska jag speeda på som fan och sälja för 5000! mööhöhöhhehehehehe!!!!!

Efter lite nattbus och skratt på kontoret med Cillsi och peterpan lyckades jag efter många om och men övertala tim att komma och hämta mig och jag åkte hem och sooooov!

Efter att ha sovit bort även hela söndagen åkte jag hem till Cilla igen. Denna gången utan pizza dock men jag var välkommen ändå. Fröken Sandra Pettersson kom och hälsade på en sväng också. Vi pratade om livet och allt vad det innebär, skrattade och även några tårar fälldes. Hungern trängde sig på och vi for in till staden för lite käk. Valet blev lätt, DONKEN! Där bjöds det som vanligt på en hel del roligheter, galenheter, påhott och massa skratt. najsbajs!

Hemma igen, mätta och belåtna var det tänk att jag & cilla skulle plugga. Vi upptäckte dock till vår stora besvikelse att vi inte hade någr vita papper så hela projektet faila. Inte ens steffe hade ett vitt papper att erbjuda. baaaad granne! Nu vill vi ha en ny som kan komma över med papper i nödsituationer!
Så det blev inte samma flyt som igår alltså inte så mycket gjort. Klockan blev däremot mycket och vi somnade nog inte för ens 4 efter prat i två timmar om allt man kan tänka sig.  hahaha.

Finally Friday

Idag har det varit fullfart hela dagen!

Det började med att jag och min kära vän Cecilia tog oss en tripp till landet där alkohol sägs vara lika billigt som vatten. (Okej, kanske inte, men ni fattar poängen!) Vi spenderade dagen med att sova, åka båt, handla massa olika drycker, bli 1700 kr fattigare (ja vi har ett gemensamt konto.), åka båt igen och sova ännu mer. Min och Tompas låt kom också på radion igen och vi sjöng i kapp.


Cills and the brills with the skills! - Bordershop - Båtfolk

Kvällen fortsatte sedan med förfest med ett gäng glada brudar i Cillsiluskans (och lite min) boning. Alkoholhaltiga drycker förtärdes och vi pratade, skrattade och sjöng ända tills klockan blev 00.35 och taxin stod utanför, redo att ta oss in till Club Moon. Med en lite småsur taxichaffis åkte vi i ilfart, och under tiden underhöll vi han med en ljuv stämsång! Tillsist drog han faktiskt lite på smilbanden.

Resten av kvällen rockade jag och Jossan loss inne på ett helt tomt dansgolv till en massa gamla partyhits! Jag menar vem kan stå still till Macarena och The Ketchup song?!
Vi headbangade så håret yrde, vilket jag ångrar idag. Har galet ont i nacken. Känns nästan som om någon tagit ett baseball trä (eller nått liknande) och dratt i nacken på mig. Men jag överlever.

Efter några vändor ute i regnet, en shott på asian och den obligatoriska nattamaten på donken begav vi oss sakta men säkert hem i regnet.



förfestfolk - trion - M for Mc Donalds/Mongon - Galning på månen


En helt vanlig onsdag

Tillskillnad från förra veckans helt galna och lite annorlunda onsdag har denna onsdag varit mer eller mindre som vanligt.

Dagen har sprungit förbi, som egentligen borde bestått av plugg, städning av rummet och träning.
Men istället ringde jobbet och fråga om jag kunde hoppa in, och ja, jobba är ju faktiskt så mycket roligare än att plugga och städa + att man får betalt för det, så hoppsan sa så jobbade jag istället.

Efter några timmar på jobbet och lite mat på det så var klockan helt plötsligt 7 och jag & Tommy drog och tränade.
Körde lite mer än 1 timme på gymmet. Idag tränade vi benen, rumpan och magen och sen powerwalkade vi som vanligt en halvtimme efter det. Fyfan! Frågan är ju nu om jag kommer kunna gå imorgon? Får köra en rejäl stretching sen igen för jag vet hur jäkla lätt jag får träningsvärk...

Nu sitter jag här, klockan är snart 10 och jag har verkligen ingen lust till att varken börja städa eller plugga nu. BU!
Så det får väl bli imorgon, men om jag inte ska jobba har jag egentligen lovat tim att följa med han på lite ärenden och sen färga Felicias hår.... Och så fyller mamma år också... hrm. Tiden räcker inte till alltså.

Om 3 månader är vi förövrigt i tuuuurkiet och festar satan förmodligen! 
TAGGAAAAAAAAAAAA!

DAGENS!

DAGENS VILL HA pengar och fint väder igen!
DAGENS KLÄDSEL naket
DAGENS SMINK bara lite mascara
DAGENS FRISYR nytvättat och fräsht
DAGENS LÅT  I',m so exctied bara för att jag & Cillas pappa sjung duett tillsammans till den i bilen ;)
DAGENS PLANER (ohoho, förhoppningsvis) SOVA!
DAGENS SAKNAD pengar
DAGENS BÄSTA Mcflurryn på donken
DAGENS ROLIGASTE oj, allt är kul när man är med Cilla... hehehehhe.
DAGENS TRÅKIGASTE att jag inte är så rik som jag hade velat :(
DAGENS MISSLYCKANDE bikbok är misslyckade!
DAGENS DROG donken?
DAGENS KÖP Jeans, kjol, t-shirt, body + mat
DAGENS GODIS en glass innan, och nu lite choklad... måste ju fira att mitt illamående gått över!
DAGENS HUMÖR flumidum


Känn ingen sorg för mig Göteborg!

Imorse, efter som vanligt en natt med alldeles för få timmars sömn begav jag & Cilla oss till den underbara staden Göteborg. Våra mål med denna resan var att för min del, bränna lite pengar, som jag har lite i överflöd just nu, typ så mycket att jag kan bada i dem, (Kan vi ju låtsas iaf) och för Cecilias del finna en alldeles unik och speciell klänning till studenten i någon av Göteborg alldeles unika och speciella butiker.

Lyckades vi utföra våra uppdrag undrar ni säkert då..
Jag lyckades suveränt! Jag menar, hur svårt är det att misslyckas? För lite mer än 1000-lappen lyckades jag införskaffa mig ett par jeans, en tischaaaa, en body och en kjol. Konstigt nog kom jag inte hem med några skor. Ovanligt för att heta Linn Hansson.

Cecilias uppdrag gick det dock dessvärre lite sämre med. Utav ungefär 1000 affärer besökte vi ett 20-tal men inget föll fröken Johansson i smaken = naken om baken! Men istället lyckades hon precis som jag, införskaffa sig ett par jeans. Ja, ett par likadana dessutom. Så nu slipper hon visa rumpan. NAJS BAJS!

Ja, idag är vi lyckliga. Vi har fått uppleva Göteborgs alldeles unika och speciella atmosfär en hel dag. Men det bästa ut av allt, vi har fått äta på donken. Inte bara en gång, UTAN TRE! Jag menar, hur kan man inte vara lycklig då?
Iofs ett väldigt raddigt maccedonken, som säkert aldrig har fått 0% i CSO. (Vi har ju iallafall fått det en gång. Eller nått)
Under tiden hann vi även analysera allt dem gjorde, hur dem gjorde det, och vad dem gjorde.
Snacka om arbetsskadade?

Dessutom kan jag passa på att nämna att Bikbok är ett jäkla hittepå. Om dom hade vatt ett mc donalds hade dom nog heller aldrig fått 0% i CSO. Först lura dom oss på pengar, sen fick vi vänta i 1 timme på att dom skulle rätta till problemet. OCH VAR FAN ÄR GLASSEN?! Naej, inte ens en liten glass fick vi :(


Cilla <3 Doooonken & Brills with the skills!
Over and out!

// Mr Bean.

En tio poängare!



Hahaha, alltså seriöst detta är en riktig 10-poängare såhär en måndags kväll...

Jag & Cilla har en egen liten version av denna på jobbet..

- Vad får det lov att vara?
- En Big Mac att ta med tack...
- En Big Mac att ta med, jaha.. DÅ FÅR DU: ketchup, sugrör, servetter, salt, peppar...

hahahahah :D

En vanlig dag på jobbet

Jag kunde verkligen inte somna inatt. Låg och vände och vred på mig i flera timmar tills Cilla skicka ett sms vid halv 4 att hon inte heller kunde sova. Vad är det med oss två egentligen? Vi borde nog uppsöka en läkare, haha.
Sen läste jag några sidor i körkortsboken, den brukar alltid funka som sömnmedel, men denna gången funkade det dock inte. Jag vet inte riktigt vad klockan var när jag väl somnade, men jag minns i alla fall att det hunnit bli ljust ute, och att Tims pappa gått upp.. Alltså ungefär halv 6 nått sånt där?

Mindre än 4 timmar senare ringde klockan och det var dags att gå upp och bege sig till jobbet... Det är verkligen tur att man har ett sånt kul jobb som jag faktiskt har. Det har nog aldrig hänt att jag känt samma jobbiga känsla inför jobbet som man ibland kan känna när man ska till skolan... Nej, jag gillar mitt jobb!

Idag var det mycket folk för att vara måndag och jag var trött virrig strirrig pirrig och allt som kommer till med för lite sömn.
Jag slängde och tappade grejer hej vilt omkring mig. hamburgare, pommes, is, muggar ja allt flög ur minna händer... haha.
Efter 6 timmars jobb i kassan tog jag nästan för första gången frivilligt på mig lobbyn. Jag var så trött. Och där vankade jag sen runder i två timmar. Torkade lite bord, sopade, tömde sopor, städade toaletterna :) Jäkligt skönt faktiskt.
Sen när klockan närmade sig 7 kunde jag knappt bärga mig för att försöka göra nytt rekordförsök i överlobbyn. Jag kan säga att jag lyckades inte. 15 minuter är fan rekord, det går inte att slå Who's the best? I'M THE BEST! mohahah!

Klockan slog 8 och min arbetsdag på Mc Donalds City var slut för denna gången och jag begav mig hemmåt.

Nu längtar jag tills nästa gång jag ska jobba, för då har det kommit masa nya burgare, och framförallt det viktigaste av allt, som verkligen är sådär alldeles obeskrivligt underbart så man bara ler hela tiden när man tänker på det...

en MARÄNGSWISH MCFLURRY! oooooooooh, det kommer bli glassfest varje dag!

DAGENS!

DAGENS VILL HA KUL!
DAGENS KLÄDSEL ljusa jeansleggings, blått linne, lång vit tröja
DAGENS SMINK gårdagens
DAGENS FRISYR gårdagens jobbfrisyr + lite frityrolja på det!
DAGENS LÅT Whatever you like - T.I
DAGENS PLANER (Kvällens) Mysa med en film och cola :)
DAGENS SAKNAD energi
DAGENS BÄSTA inget
DAGENS ROLIGASTE inget
DAGENS TRÅKIGASTE att jag drabbats av svininfluensan ;)
DAGENS MISSLYCKANDE att jag sov ända till halv 4 :(
DAGENS DROG sömn
DAGENS KÖP Sen "frukost" på donken
DAGENS GODIS none
DAGENS HUMÖR trööööött

vart tog all energi vägen?


Samtidigt som jag är jätteglad och pigg så är jag så jäkla trött och ledsen. Just nu känns det som om jag bara vill lägga mig ner och sova bort resten av mitt liv. Eller åtminstone åka bort, bara försvinna för ett tag och slippa alla jobbiga tankar och problem som finns. Men jag vet att det inte funkar så, inte nu när man är "vuxen" och allt man gör får konsekvenser på ett eller annat sätt...

Som grädde på moset har jag mått illa i 4 dagar nu. Vad är det med mig egentligen?! Jag har inte ens varit sugen på glass, då är det illa! Men nej, jag är inte gravid! haha. Jag bara mår illa, dygnet runt, ibland mer och ibland mindre. Får verkligen hoppas att det vill försvinna snart annars kommer jag nog sakta men säkert dö, haha.

Eller så är det som Cilla säger, att jag har en "olust känsla i magen" som hon så fint uttryckte det. Vettefan vad hon mena med det riktigt, men så kanske det kan va. Och isåfall kommer det nog dröja länge tills den känslan försvinner...

Nej, nu ska vi inte vara så negativa här! Jag är glad, tjalalala!







DAGENS!

Tänkte börja lägga in en sån här varje dag.. Om jag orkar, haha.

DAGENS VILL HA spontanitet och oplanerade roligheter
DAGENS KLÄDSEL bikni innan, nu shorts, linne och morgonrock, haha
DAGENS SMINK inget än, men ska sminka mig snart...
DAGENS FRISYR nytvättat, platt hängandes
DAGENS LÅT Beautiful Ones
DAGENS PLANER (Kvällens) ta det lungt, sen jobb 01-04
DAGENS SAKNAD Jossan & Sanna
DAGENS BÄSTA värmen
DAGENS ROLIGASTE att en viss nisse inte kan sluta ringa Cillla! haha
DAGENS TRÅKIGASTE mitt liv är såååå kul!
DAGENS MISSLYCKANDE -
DAGENS DROG sol!
DAGENS KÖP Den nya magnum glassen, MMMM!
DAGENS GODIS glass isf
DAGENS HUMÖR glad men ändå lite smått nere


Hej jag har tråkigt!

1. Jag har insett att min senaste kyss: ledde till ångest
2. Jag lyssnar på: Timo Räisänen i Spotify
3. Jag pratar: ganska mycket ibland
4. Jag älskar/tycker om: glass, sommar och spontanitet!
5. Mina bästa vänner är: BÄST!
6. Min första riktiga kyss: var i en bassäng i simhallen i laholm, hahah
7. Jag avskyr när folk frågar: Hur man mår, när det egentligen inte bryr sig
8. Kärlek är: jobbigt!
9. Jag kommer alltid att: heta Linn och antagligen vara lika klumpig som jag är nu
10. Jag tröttnar aldrig: på att sova!
11. Sist jag grät var: igår, livet är hårt!
12. Min mobiltelefon är: min vän!
13. När jag vaknar på morgonen: flyger jag direkt upp ur sängen
14. Innan jag går och lägger mig: kissar jag, haha
15. Just nu tänker jag på: alldeles för mycket...
16. Bebisar är: såååå söta!
17. Imorn ska jag: soooooooova!

Jag är glad!

Jossan påpekade för nån dag sen att det har blivit väldigt tomt här i bloggen på senaste tiden. Och ja, det kan jag väl hålla med om.
Det här med att skriva blogg är verkligen ingenting för mig. Men, jag gillar att skriva så jag ska ge det en chans till.

Den största anledningen till att jag inte skriver är för att jag helt enkelt nästan aldrig sitter vid datan längre. Men jag ska bättra mig. Det ska ju tydligen bli sämre väder i veckan så då har jag väl inget bättre för mig kanske. haha.

Men jaha, vad har då hänt på senaste tiden? Himla mycket för att vara mitt tråkiga liv.
Jag och Cilla har tagit vår vänskap ett steg längre och jag är numera mer eller mindre inneboende hos henne.
Vi hittar på allt möjligt bus, som att som jobba, äta ute på fina och dyra restauranger, dricka milkshake, smida mc donalds planer, bjuda hem chefen på fest, smsa, sova (dock inte tillräckligt mycket), tapetersera om i tankarna m.m.
Och detta var bara vad vi gjort den senaste veckan!

Innan det har vi grillat för första gången i år. Vi började ute på en engångsgrill ute i en park men tillsist blev det så kallt så vi tog grillningen till nya höjder. Bokstavligen! Vi fortsatte grilla inne i lägenheten på tredje våningen. Det funkade skitbra! Brandvarnaren tjöt någa gånger men köttet blev kanon!

När jag inte är med Cilla så jobbar jag, eller så ligger jag och steker på gräsmattan eller tränar med Tommy.

Nu låter det nästan som om jag är singel, men så är inte fallet.
Men jag är i alla fall glad. Lycklig! Jag lever livet för en gångs skull som jag inte gjort på 5 år...
Jag gör spontana och oplanerade saker!

ja, det här känns bra!

RSS 2.0