sleepyhead

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra när jag inte jobbar. I natt sov jag 13 timmar, inte för att jag va speciellt trött utan för att jag inte vet vad jag ska göra...

Väntade hela morgonen på att jobbet skulle ringa in mig, men icke. Så då sov jag lite till i brist på annat att göra.
Sen gick jag ut och la mig på stuttsmattan och sov ännu lite till.

Nu sitter jag här och jäspar och funderar strarkt på att gå och lägga mig. hmmm. vafan!

Argh, jag blir galen av att inte ha nått att göra!

Hello!



jag just nu!

Kan även passa på att tillägga att ungefär såhär såg jag ut på jobbet i fredags.
Det första jag får höra från min chef är: "Linn, har du vatt på stranden idag eller?"
"Va, nej? Vaddå, ser jag brun ut eller?"
"Nej, jag bara undra varför du inte har nått smink..."
YAY! Tack för den liksom! Jag ska aldrig mer gå osminkad på jobbet. haha.

Framtiden

Okej, nu när jag ändå är i gång kan jag slänga in ett litet inlägg om framtiden också..

Alla frågar vad jag tänkt göra med mitt liv nu när jag tagit stundeten... Vad jag ska göra, vad jag ska jobba med, om jag ska plugga vidare osv..

Om jag ska vara helt ärlig skrämmer framtiden mig för jag har inte en aning om vad jag ska göra?!
Precis lika lite som jag visste det när jag skulle söka till gymnasiet, precis lika lite vet jag det nu. Och se vad som hände?
Jag slösade bort tre år av mitt liv på ett skit-gymnasie på ett program där jag inte lärde mig mycket. Förutom att det inte är något jag vill jobba med...

Jag vill inte göra om samma misstag igen! Därför vet jag inte vad jag ska göra, jag vill inte välja att läsa vidare till något bara för att, jag vill att det ska kännas helt rätt denna gången!

Jag har ett jobb, även om Mc Donalds inte är ett riktigt jobb i mångas ögon är det, det för mig. Det spelar ingen roll att lönen inte är den bästa, jag har i alla fall ett jobb, som så många andra inte har just nu!
Att jag dessutom älskar mitt jobb, och trivs sjukt bra gör att jag verkligen inte ser nån anledning just nu till att inte jobba kvar där...

Såklart är det inte så min framtidplan ser ur. Heltids-anställd på donken och boendes i nån sunkig lägenhet, festandes varje dag med bara flingor och nudlar till mat. Nej, jag vill ha mer än så! Men jag är bara 19 år, (okej, jag har inte ens fyllt 19 ännu) och just nu är jag nöjd med min tillvaro... Jag kommer nog så småningom på vad det är jag egentligen vill!

livets gång


Okej, nu hade jag egentligen tänkt berätta lite om vad som hänt den senaste veckan men jag tror jag skiter i det..
Jag kan bara säga såhär, mitt liv är galet just nu! Jag njuter av varje dag och försöka leva livet fullt ut!
Jag lever i nuet, och tänker varken på vad som har hänt eller vad som kommer hända. Varje dag har sin lilla gång och den som lever får se vad som händer...

Dagarna består för det mesta av jobb, och kvällarna spenderas med härligt folk och festligheter. Det kan just nu inte bli bättre. Jag är nöjd såhär och längtar inte efter något annat. Frågan är bara hur länge jag kommer känna såhär... Jag har ju en tendens till att bli rastlös och uttråkad ganksa fort.. Äventyr är min grej!

Men i sommar får faktiskt halmstad vara mitt lilla äventyr... Jag tror det kommer bli bra! I augusti blir det Alanya och ännu mera äventyr, och vad som händer sen får vi helt enkelt se... MEN MER ÄVENTYR VÄNTAR! Det är en sak som är säkert!

tankar om bloggen

Okej, jag har verkligen blviti sjukt dålig på att skriva här... Men det är bara för att jag har så fullt upp. HELA TIDEN!
Men jag ska försöka bättra mig, och dessutom göra detta till den sortens blogg jag vill ha.. Haha okej, det där låter fjantigt men jag har ett mål med min blogg. Jag vill att folk ska gilla att läsa min blogg och inspireras av mig, och tänka, fan vilken härlig brud! eller nått, haha.

Inte för att jag tror det kommer bli så, jag själv läser bara bloggar från folk jag känner, eller vet vilka det är i alla fall, eller om det är nån som skriver om något speciellt som jag tycker är intressant... Jag läser aldrig nån random blogg där någon dum blondin skriver om sitt liv i allmänhet, (eller okejdå, jag tittar ju in hos kissie ibland) haha, så varför skulle någon annan göra det?

Jag vet ju dock att halva min släkt  + massa andra läser här så det är väl alltid något i alla fall..
Men visste ni att man kan kommentera inläggen?
Längst ner under det jag skrivit står det "kommentarer" klicka in där vettja och säg hej! Så jag vet vilka ni är :)

Dock känns det ju lite sådär att alla dessa människor läser om mitt liv... Att jag har gjort mormor, som tror (eller ja, trodde!) att hon har världens snällaste barnbarn besviken är väl ganksa självklart... MEN, sen måste jag även säga att man måste ta allt jag skriver med en nypa salt. För det är sån jag är, man får ta mig med en nypa salt, eller med ett helt jävla kar min vän Cecilia brukar uttrycka sig...


jag menar, den här bilden säger väl allt?
SERIÖS MÄNNISKA NR1!

jobba jobba jobba!

jobb jobb jobb är vad jag ägnat de två senaste dagarna åt.

I måndags jobbade jag 12-22. Ja, lite lagom tid så där... Åkte hem och somnade direkt!
vaknade mitt i natten av att en full Emilia terroriserar min telefon men va inte direkt sugen på att prata då så stängde av ljudet och somnade om igen...

Imorse va det bara att upp och hoppa och bege sig till jobbet igen. Inte direkt det man är speciellt sugen på när himeln är helt blå och det är runt 25 grader varmt ute. Då finns det faktiskt bättre sett att roa sig på, men men, sånt är livet.

Slutade kl 15 och hade bestämt mig för att inte jobba över en sekund ens. Tio över 3 lyckades jag slita mig och då blev det lite shopping och glass med bästaste Tove & Malin :)

Fullfart på rean på Gina och jag införskaffade mig ett par såna där jeansleggings som alla har, bara ett halvår efter och en klänning. Alltihop för en summa av 224 kr tror jag. Bra fyndat tycker jag!

Nu sitter jag här, har sjukt ont i huvudet så ska snart hoppa ner i sängen med lite choklad och kolla på satc :)
Är ledig imon, än så länge, jag är ju "ringa in Linn" så man får väl se hur det blir med den saken.. Men annars ska dagen förhoppningsvis avnjutas i solen!

Söndagskväll

Jag tycker det är kul när det händer lite nytt i ens liv.. Det behöver inte vara nått stort, det räcker med nått så litet som att söndagskvällen skiljer sig ifrån hur det brukar se ut..

Denna söndagskväll blev det först pizza med Emilia på venezia, och sen lite bulls-häng med ett gäng jobbarkompisar...
Kankse inte så ovanligt tycker ni, men för att vara söndag var det ovanligt. Mina söndagar brukar annars bestå av myskväll med godis och film så det var kul med lite omväxling.

Nu behöver ni inte vara oroliga att jag festade på en söndag, för det gjorde jag icke. Tillskillnad från vissa andra höll jag mig till cola. Och de flesta på jobbet var faktiskt ganska förvånade.. "Va? Dricker du cola Linn?!" Japp, nån måtta får det ju va! haha.

Efter några timmar på bulls begav vi oss på jakt efter nått mer festligt eftersom Allan var "party"... Det ända vi hittade denna söndag var B&B och en timmes bowling. Och tro det eller ej, men jag ledde hela timmen ända tills de sista 5 minuterna då Ingelf lyckades gå om mig med 4 poäng. Helt sjukt! Jag suger verkligen på att bowla, men jag övertäffade minnsan mig själv rejält. Tillome Danny sa att jag va riktigt bra på att bowla, hahah. Jo men visst! Får väl hoppas att det inte bara va en gångs förtelse då utan att jag någonstans där inne har riktiga bowlingskills.. haha.

Innan det var dags att sova blev det en runda inom cafét också där vi svände ett varv på höfterna bland att galna turister innan vi tillsist bestämde oss för att gå hem och sova..

Mucho trevlo söndag! För att vara söndag liksom!

Uppesittarnatt

Efter en vanlig jobbenatt tar det ett tag innan man varvat ner och låtit ardentalinet sjunka igen, efter en midsommardags-natt på jobbet tar det x-antal timmar innan ens tanken på att sova slår en...

Så efter vår lilla morgonpromenad satt vi oss vid datan för att varva ner lite.. Frågan är hur mycket vi egentligen varvade ner..
Det som började med några små olskyldiga kommentarer på facebook slutade med att jag låg och skrattade så att jag grät!

Om man säger såhär, jag & Cilla brukar vara jävligt roliga annars också, men lägg till 10000 gångers övertrötthet på det och man når toppen för roligeheter. Enligt oss själva då i alla fall. haha. När klockan närmade sig halv 8 började vi fundera på om det ens va lönt att gå och lägga sig?!

ICKE! Halv 9 traskade vi över gatan och plingade på hos Emilia som skulle upp och jobba, bara för att säga hej. Vi stod och asgaravde i dörren och hon bara tittade på oss som om vi va helt dumma i huvudet. hahah.

Efter en hel natt utan sömn bestämde vi oss för att åka in till stan och äta frukost.. Dumt nog visade det sig att esspressohouse inte öppnade för ens 10, och inte 9 som vi trodde... Så medans vi väntade, (för frukost skulle vi ju ha!) satt vi en timme i trappan inne på donken och roade oss bäst vi kunde... Alltså väldigt bra.
En jävla tur att folk inte lyssnade på våra vilda disskussioner, om man inte vetat bättre kunde man trott det var fyllesnack rakt igenom..
- "Hur kommer man jättefort?" "Man rusar in" hahahaha.
Dessutom tyckte Niklas att vi såg pigga ut, ja men det tackar man ju för! Annars brukar jag alltid få höra från alla på jobbet att jag ser trött ut..

Vid 10 traskade vi iväg till esspressohouse där vi avnjöt en sjukt god frukost ute i solen. myspys. Tillsist bestämde vi oss för att faktiskt åka hem och sova några timmar och vid halv 12 tiden däckade jag i min säng hos Cilla..

6 timmars välbehövlig sömn satt fint kan jag lova, och jag ville aldrig vakna kändes det som.. haha.

Midsommardagen

På midsommardagen var jag galet trött och passade på att sova ut. Vaknade väl vid halv 3 nån gång och som grädde på moset blev det tårta till frukost!

Kvällen spenderades i Halmstad med min underbara fru. Eftersom det ändå är midsommarhelg unnade vi oss en middag på Yoss. Riktigt jävla gott! Deras vitlökscremesås smakar verkligen vitlök och inte som på många andra ställen där det bara kallas för "vitlöksås" men som inte smakar nånting...

Resten av kvällen taggade vi inför nattens jobb, smidde planer på hur vi skulle göra för att sälja bäst och gick igenom allt in i minsta detalj! Emilia kom även över och hälsade på en sväng och vi krängde glass och popcorn. Jag har alltid velat ha en granne som man bara kan springa över till sådär i bland.. Nu har jag en låtsasgranne iaf :) hahah.

Natten kom och vi begav oss till jobbet, vårt sammarbete var även denna natt på topp, och vi kämpade på så gott vi kunde! Efter jobbet blev det lite nattamat i personalrummet innan vi tog en morgonpromenad hemåt vid halv 5 tiden...
Så duktiga vi är, inte många som är ute på morgonpromenad så tidigt!

Midsommarfon

Midsommarafton var trots allt helbra! Kvällen började med mat hos familjen Jensen och sen ner till Glenn som hade förfest... Jag & Cilla drack 2 liter cola och hade det trevligt.

Men det bästa ut av allt, vi fick äntligen träffa vår underbara Tove, efter 10 månader. Åh vilket kramkalas det blev!
Vi har vatt lite oroliga att allt skulle vara spänt och kännas konstigt efter så lång tid utan att träffa varandra, men allt var precis som vanligt direkt och det kändes som om hon aldrig hade varit borta!

När alla begav sig vidare på fest fortsatte jag & Cilla kvällen på jobbet. 00-04. Ett helt perfekt midsommarfirande faktiskt måste jag säga. Alla var på så jäkla bra humör, det var superbra stämning och det var verkligen sjukt kul att jobba!
Jag & Cilla jobbade i ett team, hon tog emot beställningarna och jag packade. Vårt sammarbete var verkligen på topp, men man kan väl inte heller förvänta sig nått annat från oss två?!


Hand i hand, alltid! <3

Jag lever!

Japp, jag lever! Även om jag önskar lite just nu att jag inte gjorde det, är så trött så trött.
Det har minst sagt varit en fartfylld vecka, jag har jobbat hela dagarna och sen party all night long!

Fotboll, jobbarkompisar, massa öl, galna finnar, the corner, hångel, billig öl, tomt på kontot, tequila rose, tårar, engelsmän, tyskar, karaoke, bulls, cafeet, parapapapapa, efterfest på scandic hotell, sms på finska, skratt, sourz, dans, nakna finnar, skoskav, backfylla.

Ja, jag tror dom orden beskriver den senaste veckans kvällar och nätter ganska bra. En helt galen vecka! Sånt gillar vi.
Halmstad i sommar kommer bli såååååå bra!

Nu väntar 2 nätters jobb innan jag kan få vila ut ordentligt. Sen är det på det igen nästa vecka ;)

Bilder från Balen











Världens bästa & duktigaste lillebror som är fotografen :)

STUDENT 09! - Del 2

Studentkvällen började hemma hos mormor & morfar. Jag var sjukt trött och sov en halvtimme i soffan innan alla gäster kom. skönt!

Vi är inte så stor släkt men vi blev väl i allafall 15 stycken som firade mig med god mat och presenter. :) Jag fick 3400 kr, ett jättefint armband, två halsband, ett glas från kosta boda och tallrikar.

Senare på kvällen bar det av in till Halmstad, kvällen började sådär med förfest på någons studentfest, och sen vidare in till stan. Jag va mongotrött, nykter och inte speciellt taggad på att festa.. Jag och Malin gick fram och tillbaka mellan olika ställen innan vi tillsist hamnade på 3 hjärtan. Där var det livat som alltid, och vi hittade Jossan & Jessica och stämingen för kvällen steg ett snäpp! När jag dessutom blev bjuden på en cider från en kille i baren började kvällen bli ännu bättre och vi dansade och sjöng för fullt!

Sen träffade även mina underbara jobbarkompisar Emilia & Carro, och Emilia bjöd på en 6:a lakristhott som stundetpresent. haha. jag gillar det!

Jossan & Jessi bestämde sig för att dra till moon, men det va jag inte alls sugen på. Där suger, så, jag stannade faktiskt med Emilia & Carro istället, haha. Vi sjöng och dansade ett tag och sen begav vi oss vidare ut i vilda halmstad bland alla galna studenter!

Cilla var sen länge försvunnen så jag firade mer eller mindre hela min stundetkväll med mina jobbarkompisar, som tog studenten förra året, och som ska ta studenten nästa år, men vafan, skitsamma! haha. Jag hade kul iallafall!
Självklart blev det en sväng inom jobbet och där hittade vi lilla Cilla, full & glad! haha. Vi drog, bokstavligen talat, med henne till La Cocharacha där vi spenderade resten av kvällen på deras dansgolv!

När kvällen var slut på la cocha blev vi bjudna på efterfest och alla var på, men tillsist slutade det med att bara Emilia gick dit, hon är galen den kvinnan! haha.

Tims mamma hämtade oss och vi åkte hem och sov gott :)
Jag somnade på en sekund kan jag lova! Galet trött!

STUDENT 09! Del 1

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenteeeeeeen, FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Trots att regnet mer eller mindre vräkte ner hela dagen hindrade det inte oss från att vara på topp!
Vi var alla sjukt taggade och vi sjöng och skrek för full hals hela dagen!

Morgonen började hemma hos Viktor på östra stranden med champagnefrukost... Riktigt trevligt och jag tror aldrig jag sett vår klass tillsammans på det viset. Långt där inne nånstanns tror jag minnsan att det fanns en liten gnutta gemenskap och sammanhållning.

Efter nån timme hos Viktor tog vi taxi in till skolan för att bli fotograferade och sen var det dags för avslutningsmiddag i matsalen med alla lärarna och prisutdelning för bästa elev och sen bästa elev inom de olika programmen. Jossan fick priset i vår klass, och det förtjänade hon verkligen. Jag tror nästan hon är den ända som ansträngt och engagerat sig det senaste året... Efter middagen var det iallafall äntligen dags för det vi alla väntat på i 12 år nu... UTSPRING!

Men jag måste säga att jag är riktigt besviken på det.. För det första kan man inte börja utsläppet kvart över 12, när det är halv 1 som är bestämt. Hälften av allt folk var ju inte ens där... Och för det andra så gick man bara ut genom dörren, stanna till i 1 sek och sen när för trappan till allt folket. Inget livat alls. trååååkigt!

Men men, efter att vi kramats lite med våra familjer och vänner och sådär var det dags att åka flak genom stan.
Jag vet inte vad som hände, men så fort vi kom upp på flaket blev typ alla sjukt otaggade och bara stod där som döda zombies. VAFAN! Man tar ju bara studenten en gång! Men jag Cilla Jossan & Sanna försökte i alla fall hålla humöret på topp trots att regnet verkligen vräkte ner!

Sen tågade vi genom stan och blev gratulerade av ännu mera folk, jag & Cilla hamnade med någon annan skola och vi sjöng och skrek så våra halsar gjorde ont! Blöta och trötta kom vi fram till parken där vi ännu en gång blev gratulerade av våra familjer och sen var det dags att åka hem.

Det var inte för ens jag satt mig i bilen som jag kom på hur blöt jag va, hur trött jag va och hur mycket jag frös...
Man tänkte verkligen inte på vädret när man va där ute med allt folk, man va bara så jäkla glad och på topp!

Om jag fick göra om alltihopa en gång till skulle jag lätt göra det!  Sjukt kul!

Spola fram till ca 35 sekunder!
http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=772700&treeId=100732&renderingdepartment=2.757

Ästad gård

I onsags begav sig alla mediaelever på JB til Ästadgård utanför varberg för att leka lite fångarna på fortet.
Jag var sjukt taggad och gick runt och taggade laget med "barapapapapapapa" tills dom hade lust att sätta silvertejp över munnen på mig... haha.

Efterhand som dagen gick tog bakfyllan över istället och jag blev lite mindre taggad på det hela och överlät tävlingarna till mina lagkamrater så ofta det gick, haha.

Vi tävlade mot lärarlaget och vi sööööööööööög jämfört med dom. Undra om vi kom sist på hela stället? hahah.
Men det var iallafall ett helroligt ställe, och som jag & cilla sa, hit borde vi åka med jobbet!


Tisdagsparty med Linn & Emilia


Som jag skrev sist så skulle tisdagskvällen spenderas med emilia och några cider på det... Dom där "några" cider slutade snarare med ett tiotal och vi hamnade även denna kväll på The Corner. Precis som alltid blev det en sjukt kul kväll!

Jag vet inte vad det är för speciellt med det stället, men man har alltid kul där! Dom senaste gångerna vi vatt där har där inte vatt så mycket folk, och framförallt inte så mycket ungdomar men denna kväll var i princip hela laholmsligan där och lite annat ungt folk. Och självklart några jobbarkompisar + chefen på det, och kvällen är fulländad!

Jag hade planerat att sluta dricka vid 00 eftersom jag skulle upp 7 nästa dag... Hrm... Vid halv 4 tog jag min sista öl och jag somnade inte för ens vid 6... yaaaaaaay! Jag var fortfarande full när jag gick upp vid kvart över 7, haha. Sånt gillar vi!

Slänger in ett gäng bilder från kvällen och låter dom tala för sig själv...






Fylld chef! hahah

Student vecka har börjat!

I måndags drog studentveckan igång med buller och brak. Eller okejdå, inte riktigt. Jag vaknade upp pigg och glad och inte bakis alls. Kankse inte så konstigt dock, med tanke på att jag inte drack speciellt mycket..

Utanför fönstret sken solen så jag & Emilia, (cillas granne, vår jobbarkompis, min gamla bästis, ja...) bestämde oss för att gå ut och gå en sväng... Riktigt skönt! Vi gick in till stan och tillbaka, fast lite "omvägar" så det blev en liten runda minnsan. Gick även inom polisstaionen där vi, tack och lov, fann Cillas nycklar som hon lyckades supa bort i torsdags, hahah. Så nu har jag första tjing på extra nyckeln, mohaha!

Måndagskvällen spenderades med mina vänner Cecilia & Josefin. Vi trodde det var söndag så vi slog på stort med både pizza och film. Myspys kväll, även om den ena filmen vi såg, Dream Catcher, va det sämsta skit jag någonsin sätt. haha.
så den rekomenderar jag inte!

Idag är det tisdag, och vi har varit ute i Tylösand med "alla" treorna och lekt lekar och grillat på stranden. Eller okejdå, vi tittade på när dom andra lekte, jag åt en kall korv, och sen åkte vi till max och åt,  hahah. Sen åkte jag, Cilla, Mini och Mika till laholm för att kolla på osbecks klasskamp. Vi kom dit så vi han se sista tävlingen, yay! Vi var lite smått avundssjuka kan jag säga, det såg riktigt roligt ut!

Nu sitter jag i Cillas lägenhet, ensam. Hon är borta. Nu ska jag slänga i mig lite flingor och sen bege mig över till vår kära granne där det blir några cider och sen får vi se, det är väl fredag idag?


Balen 09

I söndags var det som sagt dags för årets studentbal... Jag hade sjukt höga förväntningar på kvällen och natten, men den nådde inte riktigt ända upp dit tyvärr...

Jag kan säga att jag va ganska nervös när jag skulle kliva ur bilen och gå på röda mattan, alla som känner mig vet ju att det är ungefär 50% chans att jag lyckas snubbla eller något annat galet. Men icke, jag klarade mig fint, och det var riktigt kul att komma gåendes och känna allas beundrande blickar på sig.

Resten av kvällen fortsatte ganska segt, det blev förrätt som jag åt 3% av, det blev huvudrätt som jag åt potatis av, och det blev efterrätt som jag åt myyycket av, haha. Och tro det eller ej, jag spillde inte någonting av maten. På mig själv i alla fall. Jag tappade en svamp på bordet men sen var det inte så mycket mer. Förutom en gaffel som hamnade på golvet. haha.
Mamma, jag hoppas ni är stolta över mig!

Efter maten var det dags för dans, men vi smet undan och satt istället vid ett bord nån timme och snackade och försökte tagga inför efterfesten.. Det gick väl sådär...

Väl på efterfesten visade det sig att dom inte tog kort = inget att dricka = ganska dåligt! Jossan & Sanna åkte hem ganksa tidigt, och Cilla & Karro satt mest på en stol, men jag försökte i alla fall göra det bästa utav kvällen med Malin och vi shakade på så mycket vi kunde i våra balklänningar. Det såg så himla roligt ut när alla dansade runder i sinna långa klänningar! hahah.

Så tillsist blev det ändå en lyckad kväll, men den kunde var såååååå mycket bättre!

Så ett tips till alla osbeckare som har sin bal på torsdag, förfesta och låt alkoholen flöda. Jag vet, det låter dumt men ni kommer få så sjukt mycket roligare då!

Slänger in några bilder stulna från folk på facebook. Mina bilder kommer upp nångång sen när jag kommit hem. Befínner mig fortfarande i halmsta hos min fru..




En lite små nervös tjej bloggar

Tack vare "fredag hela veckan" har jag gått runt hela dagen och trott att det är söndag idag. Men så är ju icket fallet, utan det är lördag!

En lugn lördagkväll för min del, har spenderat kvällen i soffan framför fotbollen, såg den första halvtimmen av matchen, sov en stund och såg sen den sista halvtimmen. Har varit sjukt rastlös ikväll och, tro det eller ej, riktigt festsugen. Men partyhumöret fick minnsan lägga sig på hyllan över kvällen & natten för imorgon är det nämligen dags för våran studentbal!

Jag kan säga att jag är lite nervös faktiskt... Det återstår nämligen två "små" problem. Min klänning är alldeles förstor vid brösten så man ser hela min bh. Jag vet inte hur jag ska lösa detta... Det andra problemet är skor. Jag köpte ett par skor i Thailand som jag hela tiden tänkt att jag skulle ha, men nu ska jag ha en SVART väska, med lite SILVER i och silverörhänge, och då känns inte ett par VITA skor med GULDdetaljer som det bästa matchingsvalet..

Har dock två par svarta skor som skulle kunna funka, min händiga och väldigt snälla låtsaspappa, håller just nu, kl 00 på natten på med att bygga en klack till det ena paret. Den har nämligen gått av... Vi får väl se hur han lyckas!

I alla fall, resten av dagen har i princip spenderats med att fixa det sista inför imorgon, fick slänga mig på bussen imorse för att åka in till halmstad och handla det sista... Nu börjar det bli tomt på kontot kan jag säga... Får man lön snart? haha.

Nej, nu ska jag fixa det sista sen är det sängen som gäller. Hoppas jag kan somna. Hade ju inte varit fel med lite skönhetsömn inför imorgon. hehehhee.

Godnatt!

Fredag hela veckan 2!

Torsdag och kareokekväll på mårtenssons med Emilia var planerat...

Jag och min fru korsade skogabygatan och klev in hos Emilia på andra sidan för lite förfest. Vi var riktigt taggade efter gårkvällen och hej och hå vilken fest det blev! Emilia lärde oss ett nytt drickspel och öl efter öl sveptes! Vi taggade hultan, drack vin ur kristallglas (tro det eller ej, men jag lyckadesfaktiskt att inte slå sönder det!) sjöng och levde om, som det så fint heter på Norrländska. Idag har jag en fet bula i pannan efter att ha fått Emilias duschdrapperistång i huvvet! Det säger väl allt. hahah.

Tillsist bestämde vi oss för att förflytta oss in till stan, det var tänkt att vi skulle gå, men efter att Emilia berättat ungefär 100 gånger för sin granne om vilken fin bil han hade erbjöd han sig att köra och vi gled finfint in till stan. Självklart blev det ett stopp på donken även idag, jag menar, vad vore en dag utan Mc Donalds? Nej, den vore inte värd nånting, hahah.

Som sagt var mårtensson planerat, jag vet faktiskt inte varför, men istället hamnade vi på Bulls uteservering med ett gäng glada grabbar från jobbet. När bulls gjort sitt för kvällen förflyttade vi oss även denna afton till The Corner. Resten av kvällen väljer jag att inte utlämna några detaljer från men jag kan säga att det var GAAAAAALET! Det sjöngs, raggades, pratades, skrattades och chefen bjöd på öl! Sånt gillar vi!

Nu väljer jag att inte berätta mer man jag säga såhär, jag kan fan inte sluta skratta, helt sjukt galen jävla kväll!
Och som jag & Cilla sa, att på jobbet skäms nog lite idag, hahahah. VISSA MER ÄN ANDRA! jag nämner dock inga namn, hahahahahhahaha!


Cilla & Värdinnan för kvällen - tummen upp för teds ÖLMATTA!


Jag visar mina muskler! - Äkta kristallglas


TAGGA HULTAN! - camp donken (inklusive en klantig) - öl & ölmatta


Fredag hela veckan!

Ja, det kan man verkligen säga denna veckan...

I onsdags blev det en runda discobowling inklusive lite alkohol på B&B med Cilla Simon & Tim. Det var en grymt jämn "match".  Efter att fått 49 poäng förra veckan klassade jag denna gången ut alla med mina sisådär 150 poäng.. Eller okejdå,  det är fult att ljuga, jag kom sist, men denna gång va det fan med hedern i behåll i alla fall! Jag lyckades till och med göra två strike, jag kan säga att jag va sjukt stolt över mig själv!

Efter en timmes bowling, susade jag & Cissi självklart inom donken och spred lite glädje! Vi lyckades ragga upp lite medarbetare, och tillsammans begav vi oss bort till The Corner där det gick ett ryckte om att ölen kostade endast 19 kr. Detta gällde dock bara till 00 märkte vi när vi kom dit, men vi var lika glada ändå för där var kareoke!
Det dröjde inte länge innan kriget var ett faktum, team Mc Donalds mot team... LOSERS! Några timmar, och många låtar senare traskade vi hemmåt för att inta liggandes position! Körlektion dagen efter väntades för mig...

Discobowling! - Jag & Cilla blev bjudna på shottar av bartendern!



Okej, min mobil kamera är ju SÅ bra, men det här föreställer iaf Ted & Oscar som gör en insats för Team Mc Donalds, massa ööööööl och jag själv, märk väl min höga toffs!

Busy Woman

Det har visst blivit lite tomt här den senaste veckan från min sida. Men jag har... haft fullt upp... Om man nu kan kalla det så!
Jag lever livet för fullt och bara njuter av mina sista dagar som en ansvarslös stundent innan allvaret som vuxen börjar.

Tänkte sammanfatta början av veckan med ett gäng bilder...

Solning & Stekning för fullt!


mys med katten! - solning på kvarnfallet - stek på stranden



underbara kvarnfallet! - östra stranden


Klicka på bilderna för att se dem större!

I brist på annat

DITT RIKTIGA NAMN: Linn Sofia Hansson
DITT GANGSTER NAMN: (första 3 bokstäverna i ditt namn + izzle) Linizzle
DITT DETEKTIV NAMN: (favorit maträtt och djur) Pizzahund
DITT STAR WARS NAMN: (första 3 bokstäverna i ditt efternamn + de 2 första bokstäverna i ditt förnamn) hanli
DITT HJÄLTE NAMN:
(favorit färg och favorit dricka) rödmjölk
DITT ARAB NAMN: (2 första bokstäverna i ditt förnamn & 3 första bokstäverna i ditt mellan namn & 4 första bokstäverna i ditt efternamn) Lisofhans


Samtal från försäkringskassan

Måste bara berätta om en liten rolig sak som hände innan...

 Dolt nummer ringer på min mobil, jag svarar och samtal låter ungefär såhär..

- Hej det är Linn
- Ja hej, det här var från försäkringskassan...
- Ja hej..
- Vi har några papper här som du måste skriva på idag
- Okej...
- Vet du vart vi finns?
- eeehm... asså, det är min mamma som har fixat med försäkringen och sånt... så det är bättre om ni pratar med henne då.
- Okej, är hon hemma nu?
- Nej... Men jag kan be henne ringa er sen..
- Asså Linn det är söndag, tror du försäkringskassan ringer till folk då? DITT JÄVLA PUCKO!
- eeeeh...
- hahahaha, det är peter från jobbet din idiot!


Söndag

Så var det söndag igen och denna helgen var förbi. Inte för att det spelar så stor roll för mig om det är vardag eller helg, jag är ju mer eller mindre ledig hela tiden. Fredag hela veckan som jag & cilla brukar säga.

Idag har jag solat lite, solat lite till och så har jag solat. Måste ju bli lite brun nu igen när balen närmar sig. En vecka kvar!
Och min klänning sitter inte bra längre. Vem fan hade tänkt sig att klänningen skulle bli förstor? Snarare för liten då ju...

Annars har det inte hänt allt för mycket, mamma & Benny kom hem idag igen från Piteå. Jag är lite smått avundsjuka på dom faktiskt, jag vill också till norrrrrrrrrland! Jag vill också äta uffes pizzor och gosa med bebisar hela dagarna.
Hela eftermiddagen har mamma pratat om "lilla Agnes". Och det förstår jag, galet söt unge ju! :)

Nu ikväll har jag haft myskväll med mig själv. Nachos, cheesdipp och en film. Mysit men ensamt. Det är i sånna här stunder man saknar Tommy!

Nu hade jag faktiskt tänkt sova, jag är trött men vi får väl se hur det går..


"Farbror Benny" & sötaste Agnes :)

RSS 2.0