Fiesta igen!

 "VAFAN HÄNDE?!" är vår första tanke när vi vaknar upp på torsdagen. Alltså, hahha, så galet så galet!
Det forsätter med att vi ligger i sängen och skrattar så vi gråter. Mina skickade sms från kvällen/natten är inte att leka med alltså. hahahha. Herregud säger jag bara. Jag måste bara säga det en gång till, GALET!

I alla fall, dagen rullar på, och vi är så sjuuuuukt sletna. Efter många om och men bestämmer vi oss i alla fall för att dra ut till fiesta. Helt opeppa sminkar vi oss i sengångar takt och tvingar tillsist in oss själva till stan, för fiesta, och chansen att träffa kändisar ville vi ju faktiskt inte missa. hahha.

Vid 11 intar vid hörnan för lite förtäring av billig alkohol eftersom vårt förråd sen tyskland numera är slut. Efter lite kareoke och snack med en kille i yllekofta + anhängare tar vi en taxi ut till tylösand för att festa järnet. Eller inte. Precis som förra gången va där sjukt mycket folk och riktigt bra musik. Vi dansade konstant i en och en halvtimme innan det var dags att bege sig hem igen.

Efter ett stopp på donken för nattamat stupar vi i säng vid 5 tiden.

En hellyckad kväll även detta, men det slår inte förra fiesta och absolut inte onsdagsnatten. Men det är väl så det är...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0